Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
still2
tag
Sziasztok! Le szeretném cserélni a jelenlegi 42 colos Panasonic PV 70-s plazmámat egy 50 colosra. Szerintetek mi a különbség a TX-P50UT50 ,TX-P50ST50 és a TX-P50GT50 között. Megéri valamelyiket választani ezek közül, vagy az előző szériából is van megfelelő alternatíva az ár érték arány figyelembe véve. Átlagfelhasználónak tartom magamat. Köszönöm előre segítséget!
-
still2
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. Mi lehet egy reális eladási ár egy Panasonic PV-70-nek. A készülék 4 éves sérülés és problémamentes. Köszi előre is!
-
still2
tag
Sziasztok! Olvasgatom itt fórumot és egy kérdés merült fel bennem. Én a tévét kb. 4-4.5 méteres távolságból nézem. Jelenleg egy 42-es PV 70-est. A nappali egyik végében a TV a másikban a kanapé. Eldöntöttem hogy a közeljövőben veszek egy P50ST50-est. Akkor azt most 2 méterről kellene néznem hogy élvezzem a Full HD minőséget? Az általam nézett távolságból nincs is értelme ilyen tévét venni?
-
still2
tag
Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat. A nappalimat nem fogom átrendezni és most nem tudom eldönteni megéri e befektetni 300 ezer Ft-t egy ilyen TV-be, jelenteni fog-e valami plusszot a képátmérőt kivéve?
-
still2
tag
Sziasztok! Még egyszer köszi a segítséget. Döntöttem ahogy tudom megveszem a kinézett TV-t.
-
still2
tag
Sziasztok! Látom hogy lassan 300 ezer alá megy a P50ST50-es ára. Ezért már megérné megvenni?
-
still2
tag
Sziasztok! Gyors kérdés. Panasonic ST50 kiálított darab ( augusztus óta megy az áruházban) 260 ezer Ft-ért, ismerősi közreműködéssel. Megvegyem vagy ne? Estig kell választ adnom. Köszi a segítséget.
-
still2
tag
Köszönöm a segítségnyújtó válaszokat. Alapjában véve én is inkább a vadiújat választanám, csak mondjuk vártam egy kis megerősítést.
-
still2
tag
Sziasztok! Szóval eldöntöttem októberi fizetésnapot követően megveszem a Panasonic shopban az 50" ST50-t. Ez újabb kérdést vet fel a számomra. 3D szemüveg? Én őszintén szólva soknak tartom a Pana 3D szemüveg árát főleg hogy azonnal 2 db kell. Tud valaki olcsóbb alternatívát?
-
still2
tag
válasz hunspikey #15624 üzenetére
Véleményem szerint a 3D-s filmek nagyon minimálist részt fognak jelenteni a tv használatában. Ezen esetekben sötétített szobában fogom nézni a filmeket. Ez esetben is van jelentősége a szemüveg formájának illetve takarásának? Egyébként pont az előbb leírt ok miatt keresek olcsóbb megoldást, mert nem szeretném a tv árának majd 20%-át olyan dolgokra költeni amelyet alig fogok használni.
-
still2
tag
válasz DM-Fan #15634 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Az elmúlt időszakban gyakran olvasgatom a fórum témáit és ezáltal elég sok mindent tudtam meg a tévék-ről és a hozzájuk kapcsolható eszközökről. Köszönhetően Neked és a többi hozzád hasonló segítőkész fórumtársnak. Ezt csak azért írtam le mert szerintem mindekinek szüksége van pozítiv visszacsatolásra a tevékenységével kapcsolatban.
-
still2
tag
Sziasztok! Jelenleg van egy 42 colos Panám egy Hama 11037 falitartón. A következő hónap első napjaiban veszek egy 50 colos Pana plazmát. Ki kell cserélnem a fali konzolt is? Igaz hogy 42 colig írja a lehetséges méretet de a teherbírása 75 kg.
-
still2
tag
Sziasztok! Ha évvégén lenne 5 garancia akció a Panánál akkor a garanciakiterjesztést meglehet oldani a most vásárolt TV-re is. Egy héten belül szeretném megvenni a P50ST50 plazmát. Ha igen akkor azt az Extreme Digitálnál vásárolt TV-re is meg lehet tenni, vagy csak Panashopban vettre lehet igaz? Egy kedves fórumtárs tájákoztatása alapján érdekelne az Extreme D. 0% THM akció. A válaszok tükrében döntenék a vásárlás helyéről.
-
still2
tag
Ez sajnos rossz hír a számomra, mert eladtam a régi PV70-es Panámat és október első napjaiban át kell adnom. Kiterjesztett 2 év garancia 13875 Ft létezik az Extreme Digitálnál. Akkor lehet hogy azt választom. Vélemény?
-
still2
tag
Sziasztok! Szerintetek mennyire kockázatos fektetve szállítani? A panashopos eladó szerint semmi gond ha az képenyővel felfelé történik.
-
still2
tag
Sziasztok! Csak megszeretném osztani az örömömet. Tegnap megvettem a P50ST50 plazmát a Panashopban.Sikerült plusz egy év garanciát is 10K-ért. Nagyon tetszik.
-
still2
tag
Sziasztok! Segitséget kérnék. Hétvégén megvettem a P50ST50 plazmát. Nekem minden egy számítógépről megy. A 6950-es VGA HDMI kimenete rá van kötve a H/K 355 erősítőre és onnan megy tovább a jel egy HDMI kábelen a TV-be. Ami a kis sorozataimnál szebb képet eredményezett. Az új TV egy kicsit megbonyolította a képet. Van 3D, de az erősítőm csak 1.3 HDMI-vel rendelkezik igy ez út a 3D-s filmeknél nem járható. Két megoldás lárok én. Vagy marad az eddigi felállás és az egyik Mini-DisplayPort kimenetet átalakítom HDMI-re és megy a TV-be. Vagy a HDMI kimenetet kettőzöm egy elosztóval és mennek a HDMI kábelek az erősítőbe és TV-be. Melyik megoldás lenne a jobb? Vagy van más alternatíva is az erősítőcserét kivéve?
-
still2
tag
Sziasztok! Kaptam egy Samsung 3D szemüveget próbára. Nem tudom felismertetni P50ST50 tv-el. Hogyan kell?
-
still2
tag
Az áramellátása szerintem rendben van. A felismertetési kisérletnél a bekapcsoló gomb pirosan majd zölden világított. Lehet hogy az a probléma hogy ez egy 2011-es blutooth-s szemüveg és ez még nem kompatibilis? Csak a 2012-től gyártottakra igaz hogy minden tv-hez megfelelőek? Mindenesetre egy kicsit fázom attól hogy egy újabb kiadású Samsung szemüveget vegyek ezt ugyanis kipróbálásra kaptam. Lehet gyüjtögetnem kell egy Panára ami sajnos nem egy azonos árkategória a Samsungal. Kicsit bizonytalan vagyok benne hogy mégéri-e arra a 3-5 filmre amit megnéznék.
-
still2
tag
Sziasztok! Az Amazonon találtam Panasonic TY-ER3D4MU 3D szemüveget 50 dollárért. Ez mennyiben különbözhet a Panasonic TY-ER3D4ME szemüvegtől (amely ott is 73 dollár)? Logikám szerint az egyik az USA-ban a másik az Európában forgalmazott TV-hez való. Nagy különbség lehet a kettő között? Egy ismerősöm jön haza novemberben és tudna hozna kettőt.
-
still2
tag
válasz gomzol #17015 üzenetére
Gondolkodtam hogy mi lehet az eltérés ha egyáltalán van. Olvastam valahol hogy USA-ban forgalmazott készülékek nagyobb fényerővel rendelkeznek és talán ehhez van szabva a szemüveg is. Akkor viszont nem jó az európaiakhoz. Nem tudom, lehet hogy hülyeség az egész. Kérem a véleményeket.
-
still2
tag
A lényeg az volt hogy átment az erősítőn keresztül a 3D és pont. DM-Fan fórumtársnak igaza van és pont. Még egyszer megköszönöm hogy miatta nem rohantam el egy másik erősítőt venni. Arról szó sem volt hogy milyen formátum és milyen minőség képes ezt akadályt áthidalni. Nem vagyok vájtfülü és nem vagyok sasszemű hozzád képest meg már egyáltalán nem, és ez okból kifolyólag tudom élvezni az egyszerűbb dolgokat is. Munkásságodat olvasgatva azt veszem ki a szavaidból hogy egy kicsit lesajnálod az egyszerűbb igényszintű embereket. Mivel hogy egy kalap kakit néztem és nem 3D-t. Arra esetleg gondoltál hogy kevés ember engedheti meg magának hogy a legmagasabb igényeket kielégítő dolgokat vásároljon. Mindenki azzal gazdálkodik amije van és ha azzal örömet tud szerezni magának az egy jó dolog. És te ebbe az örömbe rondítasz bele a jelzőiddel és azokkal a mondatokkal amelyből kihallatszik a felsőbbrendűség. Kérlek cáfold meg ha nem így van. Látom benned a jószándékot és a segítőkészséget csak megvalósítással tudsz sebeket ütni a másikon.
-
still2
tag
Látom nem értetted a mondanivalóm egy részét."Akit ennek felismerésétől sebet kap, az kezeltesse magát!" Szerintem ilyen stilusban nem beszélünk és nem írunk embertársaiknak. Az ilyen és hasonló mondatoktól elveszik a felvilágosító jelleg és egy szánakozó lesajnáló magatartás domborodik ki. Ha te ezt nem veszed észre illetve nem ismered el a mondataidban ettől függetlenül ott vannak a stilisztikai bizonyítékok.
Egy másik megjegyzés. Lényeg az volt hogy a 3D jel átment, és még tetszett is.Nem az általad megfogalmazott minőségen volt a hangsúly. Nem kérdőjeleztem meg a szavaid igazság tartalmát hogy az általad meghatározott paraméterekkel egy szebb háromdimenzios világ tárulhat eléd. De nekem az is sikerélmény volt hogy belepillanthattam a "3D" világába.
-
still2
tag
Sziasztok! Ugyanaz a kérdés mint pár nappal ezelőtt.Panasonic VIERA TY-ER3D4MU 3D szemüveg. Megvehetem szerintetek? Mert akkor akkor barátom megvenné és hazahozná.
-
still2
tag
Sziasztok! Tényleg nem akarok untatni senkit ezzel az óriási problémával, de ha ha senkinek nincsen véleménye a TY-ER3D4MU 3D szemüveggel kapcsolatban, akkor azt úgy veszem hogy nem követek el nagy híbát ha megveszem.
-
still2
tag
Sziasztok! Továbbra is 3D-vel küzdök. Vettem egy Samsung SSG- 4100GB szemüveget. A Panasonic ST50 simán felismeri és a 2D-3D konvertálás működik. Van térhatás. Viszont a számítógépről nem tudok olyan 3D képet varázsolni amelyet a szemüveggel élvezni lehetne. Konkrétan nincs térhatás. A kép AMD 6950 VGA-ról megy közvetlenül a TV-be egy jó minőségű HDMI kábellel. A lejátszó PowerDVD12 a film The Green Hornet 3D BD25... Mit rontottam el?
-
still2
tag
válasz vtechun #18166 üzenetére
A Samsung SSG 4100GB párosítható a az 50ST50-el. Pár napja vettem és eddig csak a TV adásokon tudtam kipróbálni 2D-3D. Filmet még nem tudtam nézni mivel nem tudom a 3D-t átvarázsolni a rendszeremről a tv-re. Őszintén szólva eddig nem nyűgözött le. Valószínű kell a teljes takarás mint a Pana szemüvegnél és kellene egy valódi 3D tartalom. Arra jó lesz ez a szemüveg hogy kísérletezzek a képátvitellel.
-
still2
tag
Sziasztok! Még mindig a 3D-vel küzdök. Jó ez a hosszú hétvége. Szóval a jel átmegy a tévére és sikerült egy 3D H-SBS filmet megjeleníteni úgy hogy bementem a Pana 3D kézi beállítások menüjébe és az egymás melletti 3D bekapcsolásával sikert értem el. Milyen formátumokhoz milyen beállítások tartozhatnak? Pl. IMAX filmek.
-
still2
tag
Szia! Ezt a megjelenítési módszert én hogyan tudom megjeleníteni a számítógépről a az ST50-es TV-re. Küzdök vele de nem megy. Az SBS már megy de ez sehogy nem akar összejönni. Milyen lejátszóprogram milyen 3D beállításokkal? A kép közvetlenül egy 6950-es VGA-ról megy a TV-be.
-
still2
tag
Sziasztok! Segítséget kérek. Az ST50 plazma tévém egy 6950 VGA HDMI kimenetén keresztül csatlakozik a számítógéphez. Az elmúlt napokban azt vettem észre hogy főleg gyorsabb jeleneteknél vízszintes csíkok jelennek meg mindkét képernyőn. Mintha egy picit megtörne a kép, majd gyorsan el is tűnik. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Windows 11
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.