Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
válasz #10927360 #120951 üzenetére
A-t mondtam B-ről beszélsz jó, menjünk sorba, bár induljunk ki onnan, hogy így kezdtem:Tiszta medneesz , amúgy azt se értem, de én vagyok maradi tudom. Tehát, amit mondtam csakis saját magamra értettem és a saját gondolatomat mondtam el az adott témáról, más máshogy gondolja, ennyi.
- Igen a kevés időmben is nyomon követem a játékokat és várok, amíg játszhatok velük. A Witcher 3-t mindkét kiegészítővel pl. két hete fejeztem be.
- Mérvadóbb egy egy stream / gameplay mint a fizetett PR cikkek. Az aláírásodból adódóan számodra biztos, számomra nem, illetve ha jól emlékszem nem egy streamer/youtuber bukott le, hogy nekik is jutott egy kis pénz azért, hogy a játékot jobb színben tüntessék fel, innentől fogva nehéz meghúzni a határt.
- Kíváncsi vagy, hogy egy másik ember hogyan oldotta meg az adott feladványokat. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hány játéknál kell olyan brutális fejtőröket megoldani , de mint említettem jobban szeretem saját magam kitapasztalni, és nem lespoilerezni magamnak a játékot.
- Érdekel az adott streamer , videós véleménye, mondandója, személyisége. Tökéletesen egyetértek, ezért is hoztam fel angry joe-t.
- Nem rendelkezel egy bizonyos platformmal de még is érdekel a játék. Nem is teheted meg ezért végignézed egy olyan streamer, videós szemszögéből akivel tudsz azonosulni.
Ezt a részt itt nem értem, ha nem rendelkezik az adott platformmal, akkor felmerül a kérdés, hogy miért is érdekli ez az egész, ha viszont érdekli, akkor azon van, hogy minél előbb beszerezze az adott konzolt/megfelelő pc-t.Ez csak pár lehetőség ami miatt valaki ezt nézi. Valószínűleg ha nem érzel magadban eziránt érdeklődést nem te vagy a célközönség. Gondolom nem nézed meg az XY sorozatot / filmet / sport közvetítést mert nem érdekel. Sorozatok/FILMEK/ sport közvetítések keverése, összemosása azzal, hogy valaki végigvisz egy játékot....oké rendben, bár nem értem milyen szempont alapján. Egymásról feltételezést hagyjuk, te nem ismersz engem, és én sem téged, ezért nem is feltételezek rólad semmit. Respect
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Bogyi007
veterán
Az még okés hogy megnéz az ember egy-egy ilyen videót esetleg - nekem ez magas, hogy van aki fizet ezért?
A világ pusztulásra van ítélve!Amiket itt írtatok, azok is még elmennek kategória. bár párom ki is nyírna ha pl én is pénzt dugdosnék ilyen helyeken oda és főleg ha másnak.
Az sem ismeretlen, hogy játékokban ilyen kis cuccokért vagyonokat lehet kapni, no meg ugye a sok mikrotranzakció a F2P játékokban.De bakker hogy fizetni egy videós twitch csatornáért hogy nézhesem...
Ez most nálam kikapcsolt pár biztosítékot...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Louis
tag
Ne sértődj meg, de Te is csak a 12 éves kölköknek tudsz újat mutatni. Párszor belenéztem 1-1 videódba, de az inkább tűnt egy pszichés zavarokkal küzdő kalandlelkű tinédzser szintjén megragad ember tesze-tosza, ide-oda kapok, kellemtelen hirtelenkedésnek, mint sem egy összeszedett, információkkal telerakott átgondolt és ésszerűen összevágott korrekt anyagnak. Ja és a mondataid szó-összetételén (mondanivalód kifejezése) is lenne mit javítani.
''Nézd ott egy csikorgó nyom...''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs