- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Zoleee83 #249149 üzenetére
Nézd, nekem az egyik kedvenc, HA nem a kedvenc filmem a '79-es Alien, és ez hálaég nagyrészt azon alapszik, nem a tucatshooter folytatásán.
Komolyra fordítva, nagyon jól elkapták az első film hangulatát, nem ijesztő, inkább konstans feszültségben tart a játékmenet ahogy haladsz előre miközben a lény ott van.
De amiért tényleg nagy szó, az az, hogy tavaly március óta egy fillér akciót nem kapott - talán a jogokkal voltak valami gondok? - míg most a semmiből megint!A Plague Tale-el én is szemezek, de látható, hogy folyamatosan esik az ára akcióról akcióra, így kivárom a 3000 Ft-os árat.
FC-ral én akkor játszanék...várjunk, csak, inkább bármi mást csinálnék helyette. -
penge111
addikt
válasz
Zoleee83 #249149 üzenetére
Nem játszottam még vele, de sok tesztet elolvastam anno. Szóval olvasatom szerint a legjobb Alien játék, de ez nem egy fps lövölde, inkább horror túlélős. Szóval olyan menekülős, bujkálós, nagyszerű hangulattal. A filmek hangulatát jól visszaadja, de majd akik pörgették azok adnak majd relevánsabb választ mint én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó vagy processzorra cserélhető Xbox series S
- Sony PlayStation 5 Pro, 2028.02.02.-ig gyári garanciával (Alza)
- Anbernic rg405v kézikonzol eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest