Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Szerintem amit te láthattál az a Wingman volt, heavy pistol, testre ~45, fejre ~60-100 között sebez, és max pajzs esetén is ugye 200 hp egy karakter. Ezért próbálkoznak vele, mert ha nem jön össze nincs semmi, ha meg igen már az is kellően fáj.
(más kérdés, én konzolon 10 m-re nem találom el őket vele, de pc-n meg nyomják a félpályás lövéseket vele)(#239389) markknight
megelőztél, de akkor jól tippeltem -
markknight
veterán
Nem mechanika, taktika. Wingman, jó esetben 90-et dob fejbe. Ha véletlen lekapja, akkor lehet rusholni, mert onnantól emberhátrányban van a másik csapat akik majd védik a tagot. Felszedni még fel tudják, de nem tudják majd behealelni, ergo hátrányban lesznek. Jól bevállt BR módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series S
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest