- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Krissz1983 #185672 üzenetére
bennem egyértelmű volt mindig ha valaha lesz konzol az csak ps lehet. Ha logikus magyarázatot keresek akkor nyilván nem marad más mint az ex játékok, de valahogy laikusként nekem a ps volt A játékgép. Szerencsére ez a legjobb gép amivel valaha dolgom volt szóval én nem veszek észre/figyelek olyan dolgokra amik másokat zavarnak.
Környezetemben azt figyeltem meg, hogy a gyerekeknek a szüleik inkább vesznek xboxot (mondjuk jó páran 360-at "előtelepített" játékokkal
) Melóhelyen 3 embernek van ps a kolléga aki velem szemben ül xboxot vett, valami megmagyarázhatatlan okból
(mármint nem halo meg forza miatt) Neki ez volt "bekattanva" ahogy nekem a ps. (bár az enyém indokolhatóbb mert lenyomtam az unchartedeket, last of ust, bloodborne van most meg a pókember
)
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ezt mintha én írtam volna.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
"Egy konzolt mindig is a játék élmény fog eladni nem pedig a nyers erő."
Ez így van.Azt pofázom pár éve.Akinek meg van pénze, vagy sikerül otthon eladni valahogy a "miért kell két-három konzol a háztartásba" (nekem nem sikerült...) az felborítja ezt a "szabályt".
Tehát ha a Pókember ebben a minőségben xboxra jött volna, akkor már rég lenne itthon xbox is.Az asszonynak meg hazudnék hogy "áh, ez egy hamutartó, nem konzol" vagy mitomén'...vagy cserébe vennék neki egyszerrei 40 új fehérneműt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Playstation 4 500GB + 2 kontroller
- PlayStation 4 luckfoxx v11.00 külső goldhen activator
- PlayStation 4 / 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest