Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szallasi007

őstag

válasz RangerFox #174057 üzenetére

Pedig szerintem igaza van. Azt nevezik RPG-nek ahol a környezetre hatással vagy és a karaktered egyes jellemi elemei befolyásolják a játék kimenetelét, végkifejletét.
    HZD-ben azon kívül hogy szintet lépsz és nagyobbat tudsz sebezni milyen lényegi beleszólásod van? W3-at ugyan nem játszottam végig de tudom hogy van néhány befejezése, illetve attól függően melyik mellékküldetést hogyan csinálod meg úgy formálod a világot.
    HZD-t ugyan régen játszottam de nem emlékszem hogy eget rengető változás állna be attól függően, hogy mit csinálok a mellékküldetésekben.

Most ugye az új AC is rpg lenne? Vagy csak simán RPG elemeket tartalmazó játék?

A role-playing game (sometimes spelled roleplaying game[1][2] and abbreviated to RPG) is a game in which players assume the roles of characters in a fictional setting. Players take responsibility for acting out these roles within a narrative, either through literal acting or through a process of structured decision-making of character development.[3]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés