Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
Pedig szerintem igaza van. Azt nevezik RPG-nek ahol a környezetre hatással vagy és a karaktered egyes jellemi elemei befolyásolják a játék kimenetelét, végkifejletét.
HZD-ben azon kívül hogy szintet lépsz és nagyobbat tudsz sebezni milyen lényegi beleszólásod van? W3-at ugyan nem játszottam végig de tudom hogy van néhány befejezése, illetve attól függően melyik mellékküldetést hogyan csinálod meg úgy formálod a világot.
HZD-t ugyan régen játszottam de nem emlékszem hogy eget rengető változás állna be attól függően, hogy mit csinálok a mellékküldetésekben.Most ugye az új AC is rpg lenne? Vagy csak simán RPG elemeket tartalmazó játék?
A role-playing game (sometimes spelled roleplaying game[1][2] and abbreviated to RPG) is a game in which players assume the roles of characters in a fictional setting. Players take responsibility for acting out these roles within a narrative, either through literal acting or through a process of structured decision-making of character development.[3]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek