Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ats123
csendes tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Szia haverkulum!
Cobalt-on csak egy magyar NC outfit van.[PSHU] New Magyarok
http://www.magyarplanetside2.eu/Keresd meg a játékban "HegyiVadasz"-t vedd fel barátnak, és írjál neki, hogy vegyen fel az outfitbe mert jönnél velünk játszani. Ha meg vagy vele elő a fülest és gyere fel TS-re.

-
ats123
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon jó a PlanetSide 2, bele nyomtam már több száz órát, de nagyon hiányoznak a magyar játékosok, akikkel lehetne esetleg beszélni és együttműködni.Jelenleg itt vagyok:
Ceres-en : New Conglomerate – BR36 karakterem
(Sniper, Medic, Engineer, Reaver)Most viszont váltanék szerver, hogy olyan helye menjek, ahol több magyar van.
Keresném
- Ceres, Cobalt, Miller szerveren, hogy hányan és mikor játszanak lehetőleg New Conglomerate (NC) -vel.
- Esetleg milyen magyar Outfit-ek vannakTaláltam egy SG fórumos táblázatot a felhasználókról, de alig van benne NC játékos.
Ennél biztos több van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.15
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest