- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jah próbáltam repülni. Vettem egy repcsit, elment rá kb az összes olyan izé pontom...repülök vele picit, próbálgatom a gombokat, h hogyan fordul...amig a 10. másodpercben meg nem nyomtam az E-t és kiszálltam a gépből, lezuhantam, meghaltam, gép dettó. pápá pontocska
Persze próbálkozhatok még majd vele, ha gyűjtök megint olyan pontot, ami nem tudom honnan jön, de gondolom nem abból, hogy 100szor lelőnek valahonnan 
Amúgy is kerülöm az fps-eket, mert felidegesítenek. Át akarok állni chill játékokra, uh nem erőltetem.
Pláne utálom az olyan játékokat ahol kasztok láthatatlanná tudnak válni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Crimson Desert
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze próbálkozhatok még majd vele, ha gyűjtök megint olyan pontot, ami nem tudom honnan jön, de gondolom nem abból, hogy 100szor lelőnek valahonnan