- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade_W
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Na ebbe kicsit jobban belemehetnénk, szerintem nem feltétlen éri meg 1000 certért(csak ha már tényleg nem tudod mire költeni), a +50HP. Miről is beszélek?
- 150certért lesz +200 HP-d, ezzel már biztosan túlélsz +1 lövést a legtöbb fegyverből. (NC-nél jellemzőek a 167 damage fegyverek, Terrannál 143 az átlag, Vanu passz.) Kezdetben 500HP, 500 pajzs van egy átlagos infantry karakternek, ebből lesz 700/500.
- sniperek ellen ez nem ennyire kiélezett, elég változatosak a sniperpuskák sebzései. Nagyon kevés az a lövés (és minimum távolságból kell kapnod), amit nem élsz túl 4es Nanoweave-el, de 5-el már igen.
- shotgunok, submachine gunok: háát tegnap pl rendszeresen ledaráltak submachine gunnal hátam mögé lopózó infik, max 1 mp alatt kinyírtak. Ezen megintcsak nem hiszem, hogy a +50 hp sokat segítene. Shotgunnal is sztem egy közelről kapott fejlövés simán 1hitel (bár erre jöhet valami megerősítés ennyire nem mélyedtem bele.)Szóval nekem ezek a tapasztalataim, meg kicsit utánaszámoltam a dolgoknak, kíváncsian várom mások véleményét!
-
hipó
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
"De az téves gondolat, hogy megállsz a fejlesztésben mert vagy már elég ügyes!"
Ezt már te gondoltad tovább, én azt írtam, nem fogja olyan fontosnak érezni a fejlesztést! : )"A nanowave armor utolsó igaz marhadrága (1000) certje szembetűnően javítja a túlélési esélyeidet 1v1 ben, de 1v2 is akár."
Látod, itt még nem tartok! : ) De kösz a tippet, ha kimaxoltam a tankot, teszek egy próbát a medic-el.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nioh 3 teszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest