- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"több száz emberes csata nem sok helyen alakul ki"
Akkor rossz szerveren játszol. Én általában platoons v. platoons csatákban vagyok. Konfigomat látod az adataimnál, 1920x1080 minden low és 30fps alá szinte soha nem megy. Így tényleg csúnya a játék de én is a régi BF sorozathoz vagyok szokva ezért nem nagyon zavar. Láttam videót fullos grafikáról és azt azért nem nevezném csúnyának, bár ez persze ízlés kérdése."ott áll előttem 10 méterre 50 ember, 10 tank, 4 repülő a háttérben pedig még szétrobbantanak 3 épületet."
Ez azért nem túl életszerű, ha csak nincs megrendezve, ilyesmi nem történik a BF3-ban. Meg nézd meg, hogy ott mekkorák a pályák, a játszható terület általában alig nagyobb 1-2 négyzet kilométernél.De nincs is értelme a kettőt összehasonlítani, két külön műfaj. Abban egyetértek, hogy sokat lehetne még javítani az optimalizáción, de egyik napról a másikra nem fogják megduplázni az fps-t az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs