Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Igen, ezt még én is néztem anno. Remélem ebből az optimalizálásból lesz egyszer valami csodapatch.
"We simply have a lot of work to do."
Hát az biztos, mert én mint laikus csak annyit látok hogy gyökeres problémák vannak. Még csak arra se lehet fogni, hogy konzol port. Nvidia is kinyalhatja, a PhysX-t beteszi azt le van szarva a játék? Nem baj, ott van az nvidia logo. Sajnálom, hogy az AMD nem ugrott rá ilyen MMO-s címekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest