Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
A javítópisztoly már 4-es szintű, a következő lépcső 150 cert, ezért azon gondolkodom, hogy elköltsem-e most rá, vagy ráér még kicsit. De még így sem tudja két körből megjavítani a lövegtornyokat. A lőszertatyó 2-es szintű, ezt nem tudom, érdemes-e tovább húzni. Akkor lenne jó, ha nemcsak egyet tudna ledobni, hanem ahogy rohangálok, a kisebb csoportoknál el lehetne szórni több darabot, amik 1-2 percig ott maradnak. Ráadásul nem tudja eldobni, ha állnak mellette, vagy lépcsőn is szerencsétlenkedik. Sokszor halok meg azért, mert ott nyomorgok a tömegben, és nem tudja eldobni a táskát, közben meg jól legéppuskázzák az egész csapatot. Bár ha nagyobbra húzom, akkor a növekvő rádiusz miatt lehet egy adott csoportnál mindenki feltölti magát, mire a következő csoporthoz odaérek, de ez a ledobási balfaszságra nem megoldás
A taposóaknát nem fejlesztettem, mert akkor ugye nincs lőszerosztás, az meg jobban hozza xp-t. Ráadásul ez mintha nem jól lenne a wikia oldalán, mert ott a leírás szerint mintha mindkettőt is lehetne vinni egyszerre.Sunderert feloptikáztam az 1.25-ös gagyioptikával, már spawnpointnak is jó, és lőszert is tölt a járművekbe alap szinten...csak saját magába nem tud lőszert pakolni a nyomorult

Nanoweave páncélon is megcsináltam az első két fejlesztést asszem. Fegyóra semmit nem költöttem még, de abból úgyis majd másikat akarok venni, bár még nem tudom, melyiket.
Most van valami 970 certpointom, és kezd aktuális lenni a mire költsem kérdés. Esetleg egy bolt-action vagy SMG puskára az infiltratornak?
A rakétás turrettel egy egészen univerzális karakter lehetne a mérnök, de mégis tartok tőle, hogy béna leszek vele, amikor élesben kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Luck Dragon: Óraátállítás
- EAFC 26
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A taposóaknát nem fejlesztettem, mert akkor ugye nincs lőszerosztás, az meg jobban hozza xp-t. Ráadásul ez mintha nem jól lenne a wikia oldalán, mert ott a leírás szerint mintha mindkettőt is lehetne vinni egyszerre.