Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz Crystalheart #16 üzenetére

Igen, így 8-10 ezret spórolhattál volna, nomeg mi is még egy picit :)
    Amúgy köszi a tippet az NLCafe-ra, majd a legközelebbi akciónál tudom hova érdemes írni. :R

Igen az a kézi nem arra való. Per pill mi nem igazán tudjuk, hogy honnan lehet jó lisztnek való búzát venni. Illetve legfőképpen különleges liszteket szeretnénk csinálni, amikből elég pár kilónyi is. Pl csicseri/sárgaborsó, vagy amaránt liszt, mustárnak való mustárliszt... de bármilyen más különleges lisztet, amiből nem kell sok mert csak állomány javítónak használja az ember. Illetve a mostani liszteket is tudjuk, hogy jó helyről szerezzük. Eddig jó áron tudtuk, de most megy fel az egekbe a búza ára. Teljes kiőrlésű tönköllyel dolgozunk. Nagyon klassz minőség.

Annak idején nekünk is volt kecskének, de személy szerint Én nem igazán viselem a kecske tejet. Mármint az ízét nem szeressem. Ellenben a közelben van tehenészet (egykori TSZ), ahonnan jó tejecskét lehet szervantani. Igazából gomolya termékeket és túrót kéne csinálnunk itthonra. Esetleg ghít.
    Szép lista főleg az a telek :) Én inkább az őrségre szavaznék.. konkrét okai nincsenek.
    Kívánom, hogy sikerüljön a teljes listát kipipálnod!

Új hozzászólás Aktív témák