- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Láttam, láttam, de ne feledjük, hogy itt egy 1.13as P3-ról és egy 1400as celeronról van szó egyrészt, másrészt adam nem játékokra használja, emiatt nem 3DMark tesztekkel traktáltam.
Ma eladtam a celeronom, és mivel válasz eleddig nem jött, vettem egy 1300ast, ha nagyon gányul lehet húzni, akkor még visszanézek, de túl csábító volt +1000 forintért a +100Mhz és +egy év gari. Egyébként nagyon tuti a P3 175ös FSB-n, tegnap nézegettem a TUSL2-C biosát, és nem értem, milyen elmebeteg ASUS mérnök javaslatára lehet ott 250Mhz-es FSB-ig tenni. /Ram-nak asszem 166Mhz/
Ha valakit a tuning mozgat, nézzen be ide: [L]http://www.cpudatabase.com/CPUdb/[/L]
Nagyon elmebeteg tuningok vannak, 1200as 2Ghz-en kint a kertben -20 fokban fagyott vinyóval, és társai :) Jó nézelődést!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Formula-1
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest