- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Láttam, láttam, de ne feledjük, hogy itt egy 1.13as P3-ról és egy 1400as celeronról van szó egyrészt, másrészt adam nem játékokra használja, emiatt nem 3DMark tesztekkel traktáltam.
Ma eladtam a celeronom, és mivel válasz eleddig nem jött, vettem egy 1300ast, ha nagyon gányul lehet húzni, akkor még visszanézek, de túl csábító volt +1000 forintért a +100Mhz és +egy év gari. Egyébként nagyon tuti a P3 175ös FSB-n, tegnap nézegettem a TUSL2-C biosát, és nem értem, milyen elmebeteg ASUS mérnök javaslatára lehet ott 250Mhz-es FSB-ig tenni. /Ram-nak asszem 166Mhz/
Ha valakit a tuning mozgat, nézzen be ide: [L]http://www.cpudatabase.com/CPUdb/[/L]
Nagyon elmebeteg tuningok vannak, 1200as 2Ghz-en kint a kertben -20 fokban fagyott vinyóval, és társai :) Jó nézelődést!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i7-12700KF
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest