- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért ennyire nem szörnyű a helyzet. Csak nem MK908 -ban kell gondolkodni. Linux (nem csak Picuntu) szempontból a Rikomagic MK802IV a jó alap. A 3066 -ra portolt Picuntu óta sokat változott a világ. A 3066 -osokra alig jött ki újdonság, míg a 3188 -as Riko jelentős támogatással bír. Sőt, a Riko árul egy gyárilag linuxos verziót. MK802IV LE (Linux Edition). Már "dobozos" kivitel is van a Rikoból, bár az még csak Droid, de ígérik abból is az LE -variánst. A házi megoldásokért pedig a Freaktabon kell keresgélni. Én is némi kihagyás után, most néztem körül és meglepett a változás. Már nem csak recovery -s dualboot van és a telepítéshez is van már tool.
Az tény, hogy a málnának vannak előnyei, de azért érdemes alaposabban utánanézni a lehetőségeknek, mert nem minden szempontból jobb, mint egy 3188 -as. Ahogy én tudom:
-Igaz, hogy az újabb verzióknak két USB portjuk van, de ez egy hármas HUB, a BCM2835 -ös chip 1db direkt kivezetéséről. A HUB 3. portjáról van kivezetve az ethernet adapter (10/100). Ez biztos, hogy érzödni fog a két vinyó fájlműveleteinél.
-Lehet, hogy maga az alap kevesebb energiával beéri, mint akár egy 3066 -os, de külön táp nélkül biztos nem akasztanék rá két vinyót (igazából egyet sem).
-Nincs belső adattároló, a teljes rendszer a behelyezett kártyára támaszkodik. Arról is bootol. Ezt nem tartom szerencsés megoldásnak, és ahogy utánaolvastam, ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070 és 32gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest