- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
halaszlo
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy jogilag lehet-e Windows desktop-ot futtató gépen Apache-PHP-MySQL (XAMPP) webszervert futtatni, és a kapcsolatok számát maximalizálja-e a Windows?
Tudom, az első válasz az, hogy csináljam linuxon, de sajnos nem csak webszerver lenne, hanem GPU alapú renderelést is kell végeznie a szervernek és sajnos az nvidia driverrel nagyon sokat szenvedek linux alatt.
Windows alatt működik redesen, de nem szeretnék jogi problémákat, valamint nem tudom tesztelni sem, hogy egy nagyobb terhelésnél hogyan viselkedik a windows. Maximalizálja-e a webes kapcsolatok számát?
Viszont szerver verziót meg nem akarok venni, mert nagyon drága és abban sem vagyok biztos, hogy az nvidia driverrel ott nem lennének problémák.
Ha valaki tud segíteni a témában, kérem, hogy írjon!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest