- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
halaszlo
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy jogilag lehet-e Windows desktop-ot futtató gépen Apache-PHP-MySQL (XAMPP) webszervert futtatni, és a kapcsolatok számát maximalizálja-e a Windows?
Tudom, az első válasz az, hogy csináljam linuxon, de sajnos nem csak webszerver lenne, hanem GPU alapú renderelést is kell végeznie a szervernek és sajnos az nvidia driverrel nagyon sokat szenvedek linux alatt.
Windows alatt működik redesen, de nem szeretnék jogi problémákat, valamint nem tudom tesztelni sem, hogy egy nagyobb terhelésnél hogyan viselkedik a windows. Maximalizálja-e a webes kapcsolatok számát?
Viszont szerver verziót meg nem akarok venni, mert nagyon drága és abban sem vagyok biztos, hogy az nvidia driverrel ott nem lennének problémák.
Ha valaki tud segíteni a témában, kérem, hogy írjon!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest