- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
hiperFizikus #21148 üzenetére
Annyi közös van a JavaScript és a PHP nyelv között, hogy mindkettőnek szüksége van egy értelmezőre (interpreter) ezzel vége is.
A JavaScript főként kliens oldalon (böngészőben), a PHP főként szerver oldalon webszerver beépülőként fut.Nem igazán értem, hogy mi értelme szimulálni a PHP parancsait, mivel maga az értelmező fut majdnem minden platformon.
Megnéztem az első (001) "verziót", de ekkora katyvaszt még nem láttam (pedig én is csak hobbi szinten programozok, HTML, JavaScript, PHP, CSS, Pascal nyelveken), a függvények nevei nem beszédesek, ahogy a változók sem.
Szerintem, elsőnek tanulj valamilyen programozási nyelvet, hogy az alapokat elsajátítod (függvények, változók, foglalt szavak, műveleti jelek, stb.), utána ha ez már megy, akkor el lehet gondolkozni saját programozási nyelven.
Egyedül marha sokáig fog tartani (tudom, én csak egy saját CMS-t akartam létrehozni, de beláttam, hogy egyedül kevés vagyok hozzá).
Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- VGA hiba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest