- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
hiperFizikus #21148 üzenetére
Annyi közös van a JavaScript és a PHP nyelv között, hogy mindkettőnek szüksége van egy értelmezőre (interpreter) ezzel vége is.
A JavaScript főként kliens oldalon (böngészőben), a PHP főként szerver oldalon webszerver beépülőként fut.Nem igazán értem, hogy mi értelme szimulálni a PHP parancsait, mivel maga az értelmező fut majdnem minden platformon.
Megnéztem az első (001) "verziót", de ekkora katyvaszt még nem láttam (pedig én is csak hobbi szinten programozok, HTML, JavaScript, PHP, CSS, Pascal nyelveken), a függvények nevei nem beszédesek, ahogy a változók sem.
Szerintem, elsőnek tanulj valamilyen programozási nyelvet, hogy az alapokat elsajátítod (függvények, változók, foglalt szavak, műveleti jelek, stb.), utána ha ez már megy, akkor el lehet gondolkozni saját programozási nyelven.
Egyedül marha sokáig fog tartani (tudom, én csak egy saját CMS-t akartam létrehozni, de beláttam, hogy egyedül kevés vagyok hozzá).
Sok sikert hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Konteó topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest