Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Ez egy komplett csomag, van benne webszerver is (Apache). Kezdőként ez a legegyszerűbb megoldás. Persze megvan a lehetőség, hogy külön telepítsd fel az IIS-t, és a PHP-t, de ahhoz ismerni kell jobban a konfigurálását. A PHP installere már sok konfigurációs dolgot meg tud oldani, de ha mégsm működik jól, akkor muszáj jobban elmélyedni a konfigurációs fájlokban.
-
tkazmer
addikt
le kell töltened a php-t, van belőle nagyon jó kis telepítős változat is, ahol a wizard futtatása során minden beállítás (nagyjából) elvégezhető. be tud konfigurálni mind iis-t, mind apache-ot, innentől kezdve a tiéd a választás, hogy melyiket szeretnéd használni, ha van apache-od telepítve, akkor nem érdemes az iis-t is, csak bonyolítaná a helyzetet, ellenben ha még nincs apache-od, akkor, ha nincs kedved .conf fájlokat módosítgatni, hanem gui-ra vágysz, akkor használd az iis-t (az xp része, csak telepíteni kell, még cd sem kell hozzá)
-
törölt tag
Én a PHP5 24óra alatt című könyvből tanulok (onnan is) ez 5000,- körül van, ha igazán érdekel szerintem megéri, mert az alap dolgok megértésében sokat segít. De vannak tutorialok is és a hu2.php.net/doc is bőséges leírást nyújt (azthiszem ez a php magyarnyelvű dokumentációja igaz néhol hiányos)
A php5(vagy4) 24óra alatt c. könyvet elektronikus formában is megtalálhatod a neten, de a papiros jobb
A könyv annyiból, jobb, hogy, rendesen leírja mi miért van...Szerintem keress rá az e változatra, és ha nyerő, akkor vedd meg a kiskapunál
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest