- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Agyasima #12416 üzenetére
Szerintem elösször nem konkrétan a nyelvet kéne tanulmányoznod, hanem a programozási szokásokat, koncepciókat , hogy kicsit képben legyél. Azért mondom ezt, mert nekem az a tapasztalatom, hogy a neten lévő 1000 tutorialbol 995 használhatatlan vagy csak azoknak jó akik épp valamiért nem tudnak vagy lusták valamit leprogramozni, de látják ha egy kódban hiba van és/vagy be tudják az illeszteni a sajátjukba.
Ilyenekre gondolok, hogy : MVC, SQL security (injection), XSS, Singleton, OOP, stb (akinek van kedve kiegészthet) .
Ezeket ha beírod a googleba akkor el tudsz indulni valahol és rá tudod hangolni kicsit a gondolkodás módodat a programozásra és esetleg találsz olyan problémákra megoldást amiről azt sem tudtad, hogy léteznek
. A kezdő tutorialokkal vigyázni kell, mert azok általában annyira elegek, hogy össze tudj valahogy kalapálni egy 'Hello World'-öt meg két adatbázis query-t a lehető legegyszerűbben, ami máris elindított a rossz irányba .
Amiket fent leírtam azok egy rész egy kezdőnek is kötelező, másik része kicsit haladóbb, de szerintem abban itt mindenki egyet ért, hogy rosszat nem érdemes tanulni mert ha komolyabban akarsz vele foglalkozni akkor előbb utóbb úgyis ki fogsz lyukadni ezeknél és akkor rájösz, hogy egy csomó időt elvesztegettél a hülyeségre.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Agyasima #12403 üzenetére
Ez segíthet az alapok megértésében:
Nagy Gusztáv: Web programozás alapismeretek
http://nagygusztav.hu/web-programozas(mondjuk szerintem a webprogramozás egy szó, de mindegy
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest