- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Nem cél a gyors website? Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból
Ezt a célt viszont nem úgy fogod elérni, hogy lecserélgeted a require_once-t include-ra, meg kicseréled a ?: operátort if-re. Értem én, hogy gyorsabb, de
1. A require_once pont azért lassabb, mert több funkciót lát el, amely funkciókra szükség van.
2. Én még nem láttam olyan projektet, ahol megkövetelték volna, vagy időt adtak volna arra, hogy ilyesmivel szarakodjunk.
3. Nem igazán jellemző, hogy nagy oldalaknál a php alkalmazásszerver lenne a szűk keresztmetszet, plusz ezt a részt elég jól lehet skálázni.Szóval valóban, elméletileg igazad van, tényleg lehet ilyen 2ms-okat gyorsítani, ha ilyesmivel foglalkozol, a valóság és a tapasztalat viszont az, hogy ilyen értelmetlen optimalizálásokkal nem éri meg foglalkozni és ezért senki nem is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest