- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Nem cél a gyors website? Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból
Ezt a célt viszont nem úgy fogod elérni, hogy lecserélgeted a require_once-t include-ra, meg kicseréled a ?: operátort if-re. Értem én, hogy gyorsabb, de
1. A require_once pont azért lassabb, mert több funkciót lát el, amely funkciókra szükség van.
2. Én még nem láttam olyan projektet, ahol megkövetelték volna, vagy időt adtak volna arra, hogy ilyesmivel szarakodjunk.
3. Nem igazán jellemző, hogy nagy oldalaknál a php alkalmazásszerver lenne a szűk keresztmetszet, plusz ezt a részt elég jól lehet skálázni.Szóval valóban, elméletileg igazad van, tényleg lehet ilyen 2ms-okat gyorsítani, ha ilyesmivel foglalkozol, a valóság és a tapasztalat viszont az, hogy ilyen értelmetlen optimalizálásokkal nem éri meg foglalkozni és ezért senki nem is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Battlefield 7
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest