- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
2. Én még nem láttam olyan projektet, ahol megkövetelték volna, vagy időt adtak volna arra, hogy ilyesmivel szarakodjunk.
Ez engem például rettentően zavar. Arra viszont volt már több példa, hogy visszajött egy projekt néhány hónap után, mert olyan terhelést produkált az ez idő alatt felhízott adatbázisával, hogy a hosting szolgáltató egyszerűen lekapcsolta az oldalt. Ilyenkor aztán lehet fejvesztve kapkodni hogy mit is kellene módosítani rajta. -
fordfairlane
veterán
3. Nem igazán jellemző, hogy nagy oldalaknál a php alkalmazásszerver lenne a szűk keresztmetszet, plusz ezt a részt elég jól lehet skálázni.
Nekem is ez a tapasztalatom, szinte soha nem a PHP az oka a lassú végrehajtásnak. Majdnem mindig az I/O a szűk keresztmetszet, jellemzően az adatbázis kezelése.
-
lordjancso
senior tag
a valóság és a tapasztalat viszont az, hogy ilyen értelmetlen optimalizálásokkal nem éri meg foglalkozni és ezért senki nem is teszi
De ha te tudod, hogy az az optimális megoldás, alapból azt használod nem? Legalább is feltételezem.
Tehát ilyen esetben ez nem plusz igény, hanem csak a saját tudásod leginkább szakszerű felhasználása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest