- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
asuspc96 #8542 üzenetére
Ha megnézzük én is az új hardveraprót rögtön elkezdtem vizsgálni, mennyire támadható. De ártó kódrészletet, azért nem futtattam volna. Ami észrevételem pedig volt, sebezhetőség szempontból azt meg is írtam az illetékeseknek, hogy segítsek.
Konkrét példát ne várj, se itt, se privátban.
A felsorolt könyveket nem ismerem, de biztos van az említettekkel kapcsolatos infó bennük.
Agyhullámos könyvről már volt vélemény [link]
Amit leírtam igazából már bőven elég, angol tudás és google segítségével utána tudsz járni a mikéntnek.Az, hogy te a kiskaput keresed, szép és jó, addig, amíg nem próbálod ki éles rendszeren és a célod, hogy a fejlesztőknek egy bugreportot küldj.
Ellenkező esetben, ez már jogi problémákat vethet fel. Szerintem nagyon nem éri meg, jóval többet veszíthetsz, mint nyerhetsz. -
PazsitZ
addikt
válasz
asuspc96 #8538 üzenetére
Az egész projekt statikus kód, statikus függvényekkel, globál változókkal.
A kód több helyen hibákat "némít" el.
A programkódot csak úgy el die-olni finoman szólva nem a legelegánsabb dolog.
A kód indentálása vad; van, hogy egy sorban is különböző, szóközök, tabok vegyesen
A template megoldásukat nem szívesen szerkesztgetném, de ez nem az én gondom
.
SQL injection ellen használnak mysql_real_escape_string fgv-t.
Viszont, ahogy ránéztem XSS ellen nem találtam bármiféle védelmet.
Ezáltal egy ügyesebb diák lehetséges, hogy lophat magának egy tanár session-t Pár plusz ötös érdekében.Hirtelen átfutva ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Goddess of Victory:Nikke
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest