- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Példa a kód utólagos formázására:
http://beta.phpformatter.com/
>> Format >> Copy to Clipboard
http://pastebin.com
>> Syntax Highlighting: PHP
>> Submit
>> Eredmény: [link]Mondjuk ez nem változtat a tényen, hogy ocsmány a kód.
A lényeget Tele von Zsinór kolléga leírta. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Első ránézésre mondom, hogy ez régi és rosszul megírt kód. A $HTTP_{GET,POST}_VARS változók még a nagyon régi időkben működtek, kompatibilitási okokból 5.2-ben még lehetett engedélyezni a létrehozásuk, 5.3-ban nem tudom, léteznek-e egyáltalán. Ezek extractolása csak súlyosbítja a dolgot. A file írás-olvasás miatt meg csúnya deadlockba futhat a kód, vagy az egyik process felülírhatja a másik változtatásait.
Ahogy fentebb a kollega úr mondja, az a minimum, hogy formázott kódot postolsz ide, de ekkorát már inkább külső oldalra (mondjuk pastebin.com) és linkeld - ott még syntax highlight is van.
Gyorssegítségként a hosszú változók engedélyezése esetleg megoldja a gondod, de jobban jársz, ha újraírod.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Jó, hát akkor használd a Programkód gombot (többek közt itt is leírtam, hogyan kell) a kódod kijelölése után, mert ilyen formázatlan, indentálatlan kódot kétlem, hogy bárki át fog nyálazni itt a topicban (hacsak nem rakja be mondjuk NetBeans-be vagy dobja be PHPBeautifierbe, stb, és autoformáz), én legalábbis biztosan nem. De persze előfordulhat, hogy valaki mégis veszi a fáradságot, de előbb inkább te tedd meg ugyanezt a kód megfelelő formázására.
Meg nem ártana, ha leírnád, te milyen körülmények közt próbáltad, mert a "Már néztem több gépről, nekem nem működött, mi lehet a baj?" mondatrészből számomra legalábbis nem derül ki.(Pl. egyáltalán működő webszerverrel próbáltad-e, te mit tapasztaltál, nálad mi történt, egyáltalán lefutott-e a PHP-kód, és így tovább...)
Szerk.: csak belenézve a kódodba, számomra elég durván fájó kódrészletek vannak, pl. csak ez szúrt szemet:
echo "<tr><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Válaszok</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok aránya</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok száma</th></tr>";
Eleve a <font> tag használata nagyon nem ajánlott ma már (CSS), na meg az attribútumok esetén eléggé ajánlott az idézőjelek használata, pl. align=center helyett align="center", de még jobb, inkább ezt az align attribútumot ne is használd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest