- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #17159 üzenetére
nekiálltam egy közel 12 éves php-s kódot átírni egy rendszerben, és valamit nem értek (azon kívül, hogy még register_globals=on-al működött, és a hajam tépem, mert ha nem akarom sokáig benne hagyni a következő kódot, akkor minden oldal minden változóját át kell írjam:
if (sizeof($_SESSION)>0) { while(list($a,$b)=each($_SESSION)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_SERVER)>0) { while(list($a,$b)=each($_SERVER)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_POST)>0) { while(list($a,$b)=each($_POST)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_GET)>0) { while(list($a,$b)=each($_GET)) { ${$a}=$b; } }persze innentől mintha be lenne kapcsolva, szóval ez nem túl szerencsés... ez az egyik prioritásos tennivaló)
szóval, szerinted anno miért írhatta így a "programozó" az oldalt, hogy
echo("valami szöveg");
Mert azt értem, mi a diffi a "" és a '' közt, változó behelyettesítésileg, de a "" vs ("") diffit nem értem. és manualban se találok nyomát
Ránézésre ugyanúgy működik minden ekkor is -
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter #17159 üzenetére
"Kíváncsi" lennék hogy a való életben is ekkora tahó paraszt vagy- e.
Bár hála a jó égnek sosem fogunk találkozni, viszont a választ enélkül is tudom.Elég nevetséges, ugyanakkor undorító dolog az ahogy te viszonyulsz egy másik emberhez.
Biztos megvan ennek is az oka, lehet hogy régebben veled is (és rólad is) így beszéltek, de ettől még nem lesz kevésbé ocsmány dolog.
No és akkor én pedig ITT SZÁLLTAM KI.A többieknek:
Kicsit talán durvának hathat ez iménti válaszom, de az a helyzet hogy hónapok óta így viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged