- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #17159 üzenetére
nekiálltam egy közel 12 éves php-s kódot átírni egy rendszerben, és valamit nem értek (azon kívül, hogy még register_globals=on-al működött, és a hajam tépem, mert ha nem akarom sokáig benne hagyni a következő kódot, akkor minden oldal minden változóját át kell írjam:
if (sizeof($_SESSION)>0) { while(list($a,$b)=each($_SESSION)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_SERVER)>0) { while(list($a,$b)=each($_SERVER)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_POST)>0) { while(list($a,$b)=each($_POST)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($_GET)>0) { while(list($a,$b)=each($_GET)) { ${$a}=$b; } }persze innentől mintha be lenne kapcsolva, szóval ez nem túl szerencsés... ez az egyik prioritásos tennivaló)
szóval, szerinted anno miért írhatta így a "programozó" az oldalt, hogy
echo("valami szöveg");
Mert azt értem, mi a diffi a "" és a '' közt, változó behelyettesítésileg, de a "" vs ("") diffit nem értem. és manualban se találok nyomát
Ránézésre ugyanúgy működik minden ekkor is -
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter #17159 üzenetére
"Kíváncsi" lennék hogy a való életben is ekkora tahó paraszt vagy- e.
Bár hála a jó égnek sosem fogunk találkozni, viszont a választ enélkül is tudom.Elég nevetséges, ugyanakkor undorító dolog az ahogy te viszonyulsz egy másik emberhez.
Biztos megvan ennek is az oka, lehet hogy régebben veled is (és rólad is) így beszéltek, de ettől még nem lesz kevésbé ocsmány dolog.
No és akkor én pedig ITT SZÁLLTAM KI.A többieknek:
Kicsit talán durvának hathat ez iménti válaszom, de az a helyzet hogy hónapok óta így viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Büszke apukák és anyukák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest