Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Igen, ilyesmi is megfordult a fejemben, talán átnevezem, csak ahhoz meg kell keresni az összes hivatkozást. Az awstats oldalon nincs részletes infó, nálam meg nem került bejegyzés sehova.
De lehet, hogy csak ez miatt van, mondjuk frissíti az infókat akkor is, ha egyik oldalról a másikra lép valaki?if ($sb_action != "refresh") {
if (iMEMBER) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_lastvisit='".time()."', user_ip='".USER_IP."' WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'");
}
$cond = ($userdata['user_level'] != 0 ? "'".$userdata['user_id']."'" : "'0' AND online_ip='".USER_IP."'");
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."online WHERE online_user=".$cond."");
if (dbrows($result) != 0) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."online SET online_lastactive='".time()."' WHERE online_user=".$cond."");
} else {
$name = ($userdata['user_level'] != 0 ? $userdata['user_id'] : "0");
$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."online (online_user, online_ip, online_lastactive) VALUES ('$name', '".USER_IP."', '".time()."')");
}
$result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."online WHERE online_lastactive<".(time()-60)."");Bár ez túl sokat nekem nem mond.
Most kiszedtem a settimeout sort.
Mondjuk az üzenőfal csak bejelentkezve használható. -
bzoley
veterán
Akadt egy kis furcsaság az oldalamon. A múlt héten lecseréltem az üzenőfalat(még mindig nem találom az igazit). Ezúttal a Fuzed Shoutbox 5.50 került fel. Pofára nincs is gond vele, igaz megküzdöttem a smiley beillesztéssel, mert vagy a cikkekben, vagy az üzenőfalon voltak hajlandóak bekerülni. Viszont az oldal statisztikáját nézve, nem értek valamit. Eddig a letöltött oldalak száma a viewpage.php-nél volt a legmagasabb(most 7250) Az elmúlt héten a shoutbox panel az élre került, és a post.php mellett 50130 van. Ez baromi sok. Van erre valami magyarázat? Gondoltam az üzenőfal frissítésére, hogy esetleg amiatt, de azt később 0-ra állítottam(ha az úgy jó). Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- P1 Gen5 27% 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest