- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nehezen tudtam eldönteni, hogy itt kérdezzem, vagy a MySQL topikban, de elsőre megpróbálom itt.
Apache, PHP, MySQL szentháromságot szeretném életre kelteni XP-n, fejlesztési (tanulási) céllal.
Úgy néz ki, hogy külön-külön minden szépen működik, sőt PHP-zni is lehet, tehát a webszerver, meg a PHP is összebarátkozott.
Csak valamiért a MySQL-t nem akarják bevenni a buliba.
Ott kezdődtek a furcsaságok, hogy a minden tutorialban emlegetett "...php/ext" könyvtár nekem nem is létezett. Létrehoztam és belemásoltam az egyetlen .dll-t amit az SQL könyvtáraiban találtam (libmysql.dll). A php.ini-ben a következőket adtam meg:extension_dir = "c:\program files\php\ext"
extension=libmysql.dllErre mondja az Apache induláskor az error logban, hogy:
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '.;c:\\program files\\php\\ext\\libmysql.dll' - A megadott modul nem tal\xe1lhat\xf3.\r\n in Unknown on line 0
És a phpinfo()-ban nyoma sincs az SQL-nek. Gondolom az Additional Modules alatt jelenne meg.
Aki tud kérem adjon tanácsot, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest