- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nehezen tudtam eldönteni, hogy itt kérdezzem, vagy a MySQL topikban, de elsőre megpróbálom itt.
Apache, PHP, MySQL szentháromságot szeretném életre kelteni XP-n, fejlesztési (tanulási) céllal.
Úgy néz ki, hogy külön-külön minden szépen működik, sőt PHP-zni is lehet, tehát a webszerver, meg a PHP is összebarátkozott.
Csak valamiért a MySQL-t nem akarják bevenni a buliba.
Ott kezdődtek a furcsaságok, hogy a minden tutorialban emlegetett "...php/ext" könyvtár nekem nem is létezett. Létrehoztam és belemásoltam az egyetlen .dll-t amit az SQL könyvtáraiban találtam (libmysql.dll). A php.ini-ben a következőket adtam meg:extension_dir = "c:\program files\php\ext"
extension=libmysql.dllErre mondja az Apache induláskor az error logban, hogy:
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '.;c:\\program files\\php\\ext\\libmysql.dll' - A megadott modul nem tal\xe1lhat\xf3.\r\n in Unknown on line 0
És a phpinfo()-ban nyoma sincs az SQL-nek. Gondolom az Additional Modules alatt jelenne meg.
Aki tud kérem adjon tanácsot, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- EAFC 26
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Windows 11
- Philips LCD és LED TV-k
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását Kína
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest