Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Windows-on vagyok, és én is arra jutottam, hogy ez Windows alatt kb. kivitelezhetetlen.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sorry for my poor english.

-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
végülis az obfuszkálás is megoldás, csak azt ha ügyes, visszafejtheti, nem?
csak az amatőrök ellen véd.ez egy komplett működő oldal, konkrétan fitness terem nyilvántartó rendszer, amit csináltam, és veszik is, csak van egy "kolléga" aki árulná. egyelőre úgy van, hogy csak jutalékért, én adom ő kap pénzt, de ha hozzáfér a serverhez, lementheti, és fű alatt árulhatja.
ezért próbálnám ezt megvédeni, hogy pl már ha obfuszkálva van, akkor nem tudja testreszabni, igaz?
szóval ez is valami, de ha emellé elrejtek benne valamit, amit tőlem hív le, az lenne az igazi, mert az már több fejtörést okozcsak free obfuszkálót nem találok
régen volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- Nyaralás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szóval ez is valami, de ha emellé elrejtek benne valamit, amit tőlem hív le, az lenne az igazi, mert az már több fejtörést okoz
régen volt