- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Bencom ™ #8160 üzenetére
Szerintem felesleges könyvtárral bejlódni, nem feltételezem, hogy túl sok mindent találsz. A neten viszont találhatsz ezeregy pdf könyvet. Persze többnyire angolul. De doksi olvasáshoz úgyis hozzá kell szokni, ha fejleszteni akarsz szvsz.
Bár már vagy egy éve, de volt egy próbálkozás hip-hop php-vel saját részre, de akkor nem tudta lefordítani a kódot hibátlanra. Persze azóta millió push mehetett már bele.
Egyébként a véleményem megosztom a nagy projektről, bár ahogy látom, mások is elmondták és nem győztek meg.
Egyedül, ekkora projektnek nekikezdeni, kezdőként halál.
Már csak azért is, mert ha haladsz vele, akkor a fejlődésed során a régi kódodat magad akarod majd átírni, mert érezni fogod a hibáékat benne. Ezáltal gyakorlatilag egy végtelen ciklusú refactorhoz jutsz és végül sosem lesz kész terméked.
Vagy nem refactorálsz, csak nyomatod és tegyük fel kész lesz. Ekkor egy tervezés nélküli, nem átgondolt, kusza kód lesz az eredmény, ami több sebből vérzik majd.
(#8161) mobal +1 által említettekről nem is beszélve.Terhelés: szerintem a terheléses dolgokon elég lesz akkor aggódnod, ha oda jutsz. Ha véletlenül el is éred az általad kitűzött felhasználóbázist, az nem egyik napról a másikra lesz. Kezdésnek jó ideig elég a php, lehet finomhangolni, DB-t, használni data és code cache-t egyebek...
Tehát érdemesebb lenne kisebb projektekkel megtanulni, minimális alapokat és utána belekezdened a nagy projektbe szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest