Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz PazsitZ #8162 üzenetére

"Szerintem felesleges könyvtárral bejlódni, nem feltételezem, hogy túl sok mindent találsz."
    Hát ezzel nem értek egyet. :N Attól függ, hol keresed. Pl. BME műszaki könyvtárrészlegén számomra meglepően sok hasznos infós könyvet lehet találni, tényleg nagyon nagy a kínálat, ami még meglepőbb, hogy egész sok viszonylag aktuális is van (jó, nyilván nem pont 2010-11-esekre kell gondolni, de érted), tehát azért időnként frissítik a kínálatot.

===

(#8156) coco2 :
    "Azért azon a hiphop-on röhögtem egy jót"
    És mi vicces volt benne? Az, hogy a Facebook igénybe vette kódoptimalizálásra? :) Azért nem egy kinevetendő cégről van szó. :)
    [link]

(#8151) coco2 :
    "míg a C++ nem tartozik a különösen keresett ismeretek közé"
    Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz. Grafikai fejlesztésekre mind a mai napig az egyik legnépszerűbb nyelv...és ezen a területen nagyon is számít, hogy vágod-e a C++-t, vagy sem.

"Én pld biztosra veszem, hogy meg tudnék írni egy webszervert akár asm-ben, de a hajam égnek áll az ötlettől, hogy akár C++-ban nekiessek. Irgalmatlan mennyiségű jobb sorsra érdemes idő megy el vele"
    Hát ez azért alaposan meglepett, hogy szerinted assembly-ben gyorsabb megírni egy elég komplex "alkalmazást". :) Persze ízlések és pofonok, ki mihez van hozzászokva, de nekem speciel az assembly-től áll égnek a hajam - tanultam, őszintén szólva nem voltam oda érte - persze nem mondom, hogy haszontalan, ha valaki vágja a témát, de én több perspektívát látok egy jól átlátható programnyelvben. De öröm, ha vannak még olyanok, akik ebben a nyelvben pengék.

(#8163) coco2 : Erről a .NET kuka, Java kuka, C++ nem rúg labdába, assembly vissza fog jönni témáról egy kicsit beszélhetnél bővebben, mert őszintén szólva csak kikerekedett szemekkel olvastam, amiket írtál. :D De lehet, hogy csak velem van a baj, és rosszul értelmeztem, amiket írtál, de a jövőről beszéltél, és hogy a mai modern nyelvek meg majd mehetnek a levesbe, szerinted nem tovább fognak fejlődni ezek a nyelvek, hanem térünk vissza az őskorba, a magas szintű nyelvektől a leginkább gépközeliekig, aztán majd jöhet a gépi kódban programozás? :D Érdekes meglátások, csak nem értem az alapját...

(#8165) coco2
    "Ha nem átlagos tesco gazdaságos számítógépekben, meg community szutyok freeware webszerver + mysql-ben gondolkodsz"
    A "community szutyok" alatt az Apache+MySQL párost érted?
    Hmm, az igen. Nézz pár statisztikát ezeknek a "szutykoknak" a nemzetközi felhasználtságáról. Furcsa, mennyi hülye van a világban, aki ilyen szutykokat használ, nem igaz?

===

(#8154) CSorBA :
    "Egyidejű nagyszámú terhelésre optimálisabb."
    Na de minél? :F Mert ezt nem fejtetted ki. Feltételezve, hogy a Java-s alkalmazás jól van megírva, egy hasonlóan jól megírt C#-kódnál kétlem, hogy gyorsabb. (vagy nagyjából egyező a sebességük)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés