- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #8162 üzenetére
"Szerintem felesleges könyvtárral bejlódni, nem feltételezem, hogy túl sok mindent találsz."
Hát ezzel nem értek egyet.Attól függ, hol keresed. Pl. BME műszaki könyvtárrészlegén számomra meglepően sok hasznos infós könyvet lehet találni, tényleg nagyon nagy a kínálat, ami még meglepőbb, hogy egész sok viszonylag aktuális is van (jó, nyilván nem pont 2010-11-esekre kell gondolni, de érted), tehát azért időnként frissítik a kínálatot.
===
(#8156) coco2 :
"Azért azon a hiphop-on röhögtem egy jót"
És mi vicces volt benne? Az, hogy a Facebook igénybe vette kódoptimalizálásra?Azért nem egy kinevetendő cégről van szó.
[link](#8151) coco2 :
"míg a C++ nem tartozik a különösen keresett ismeretek közé"
Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz. Grafikai fejlesztésekre mind a mai napig az egyik legnépszerűbb nyelv...és ezen a területen nagyon is számít, hogy vágod-e a C++-t, vagy sem."Én pld biztosra veszem, hogy meg tudnék írni egy webszervert akár asm-ben, de a hajam égnek áll az ötlettől, hogy akár C++-ban nekiessek. Irgalmatlan mennyiségű jobb sorsra érdemes idő megy el vele"
Hát ez azért alaposan meglepett, hogy szerinted assembly-ben gyorsabb megírni egy elég komplex "alkalmazást".Persze ízlések és pofonok, ki mihez van hozzászokva, de nekem speciel az assembly-től áll égnek a hajam - tanultam, őszintén szólva nem voltam oda érte - persze nem mondom, hogy haszontalan, ha valaki vágja a témát, de én több perspektívát látok egy jól átlátható programnyelvben. De öröm, ha vannak még olyanok, akik ebben a nyelvben pengék.
(#8163) coco2 : Erről a .NET kuka, Java kuka, C++ nem rúg labdába, assembly vissza fog jönni témáról egy kicsit beszélhetnél bővebben, mert őszintén szólva csak kikerekedett szemekkel olvastam, amiket írtál.
De lehet, hogy csak velem van a baj, és rosszul értelmeztem, amiket írtál, de a jövőről beszéltél, és hogy a mai modern nyelvek meg majd mehetnek a levesbe, szerinted nem tovább fognak fejlődni ezek a nyelvek, hanem térünk vissza az őskorba, a magas szintű nyelvektől a leginkább gépközeliekig, aztán majd jöhet a gépi kódban programozás?
Érdekes meglátások, csak nem értem az alapját...
(#8165) coco2
"Ha nem átlagos tesco gazdaságos számítógépekben, meg community szutyok freeware webszerver + mysql-ben gondolkodsz"
A "community szutyok" alatt az Apache+MySQL párost érted?
Hmm, az igen. Nézz pár statisztikát ezeknek a "szutykoknak" a nemzetközi felhasználtságáról. Furcsa, mennyi hülye van a világban, aki ilyen szutykokat használ, nem igaz?===
(#8154) CSorBA :
"Egyidejű nagyszámú terhelésre optimálisabb."
Na de minél?Mert ezt nem fejtetted ki. Feltételezve, hogy a Java-s alkalmazás jól van megírva, egy hasonlóan jól megírt C#-kódnál kétlem, hogy gyorsabb. (vagy nagyjából egyező a sebességük)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest