Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
raczger
üzenetére
Szóval akkor röviden összegezve: az az alkalmazás, ami az Androidos proginak szolgáltat adatokat 2 mp-enként, állításod szerint egyáltalán nem is kapcsolódik adatbázishoz, csak megkavar egy tömböt, kiírja az egyik tartalmát, meg csinál egy fájlba írást, igaz? ... és annak ellenére, hogy az Androidos progihoz semmiféle adatbázis-baszkurálás nem kell, azt mondják, durván túl van terhelve az adatbázisszerver. Eddig stimmel?
"a két sql lekérdezés amit beszúrt nekem az az eredeti oldalamon szokott meghívódni"
Ezalatt az "eredeti oldalam" alatt mit értesz? Úgy érted, a főoldalon lefut mondjuk egy látogatást mérő szkript, ami beszúrogat adatbázisba, a kis Androidos alkalmazás meg csak valami alkönyvtárban van? Annak a bizonyos scriptnek a lefutása függ sessiontől? (úgy értem, egy session alatt csak egyszer fut le?) Vagy úgy tűnik, minden alkalommal új sessiont kezdeményez? Mert mondjuk ilyen akkor elő szokott fordulni, ha az ember pl. DOMDocument segítségével olvasgat be adott URL-ről visszakapott adatokat. Ehhez hasonló esetben meg, ha valamiért mégis először a főoldalon le tud futni az a bizonyos script, akkor akár előfordulhat, hogy mindig újból és újból lefut... Látható is, hogy az adattábláid durván telítődnek? Vagy milyen változásokat látsz az adatbázisban?
Bocs, hogy ennyi kérdéssel válaszoltam a kérdésedre, de ezek ismerete nélkül elég nehéz behatárolni szerintem így "külsősként" a problémát...==
(#8091) Athlon64+ : mutass kódot, ahogy raczger is írta.
===
(#8090) CSorBA:
Gyors guglizás alapján hátha ez segít, tapasztalatom nincs benne: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest