- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Azért mondtam a 0-át mert tényleg elhanyagolható.
Sajnos nem lettem ezzel előrébb.Az alap problémám a következő. Webshopot akarok itt. Feltelepítettem, tettem fel új templatet. Ez a látható módon létrehozott két menüpontot "Home" és "Products" néven. De a "Products" is ugyanúgy a főoldalra mutat és ezt az adminfelületen nem tudom változtatni.
Ezután kezdtem el keresgetni, hogy hol lehet ezt kód szinten. Az oldal forrásból jutottam oda, hogy itt lehet a kutya elásva:
<div class="nav-container">
<ul id="nav">
<li><a href="http://hangbarlang.hu/">Home</a></li>
<li><a href="http://hangbarlang.hu/">Products</a>
</li>
</ul>
</div>
Ezután kerestem a "nav" és "nav-container" kifejezésekre, így eljutva az előbb bemásolt kódrészletig.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e vagy volt-e értelme.
Pusztán annyit szeretnék, hogy a "Products" ne a főoldalra mutasson, hanem az általam megadott helyre. De ennek nem találom a "forrását".
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest