Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór #3561 üzenetére
Szintén semmi. Viszont megtaláltam a hiba okát azt hiszem. Az alábbi dolgok történtek.
- Szerettem volna kinyerni a winuser nevét. Mivel ez php-ben lehetetlen és javascripttel sem működött activex control hiánya miatt (feltepelíteni meg nem lehetett), találtam egy megoldást. Ez a megoldás imitálja a felhasználó belépését phpben, így mégiscsak megvan a neve
- Innen kezdődtek a bajok. A fenti módszer neve NTLM autentikáció. Minden szép és jó volt. Módosítottam a honlapot az új és egyszerű módszer alapján.
- Ezután egyetlen űrlap se működött. Bárhol, ahol post van, ez után nem hajlandó működni, mert az ntlm anonimusz bejelentkezést hajt végre, és a html úgy működik, hogy ha egy anonimuszos lapról adatot küldesz posttal egy űrlapnak, akkor semmi sem fog továbbítódni. Ha gettel továbbítot, minden esetben működni fog, de valószínű nem örülne senki, ha a jelszava titkosítás nélkül ráadásul az url címben továbbítódna
- De mire erre rájöttem, hogy ez volt a baj... egy egész napom ráment. Mindenesetre mégiscsak egy másik megoldást kellett találnom. Kicsit bonyolultabb, de szintén célravezető, és emelett működik a postos űrlap is.Azért köszönöm mindenkinek a tippeket.
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő