- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter #3471 üzenetére
Megvan már megírtam és nagyon szépen működik állítja is.
Az volt a baj, hogy amikor belevettem a kolcsonzés táblát, ugye amikor "összekötöttem" őket akkor csak azokat írta ki, amiket már valaha kölcsönöztek ami nem volt jó, illetve amit fentebb írtam, hogy ha kölcsönzéshez veszem fel akkor nem lesz jó, mert ha egyszer visszahozták akkor 1re állítódik be az adott kölcsönzésnél a lejár érték, azonban ha kiveszik akkor nem az előző visszahozás íródik felül 0-ra hanem egy új, de a rendszer még mindig látja az előző 1est, így rossz értéket adva vissza.Adathordozóhoz tettem be, ami egyértelművé teszi az egészet így. Tehát az 1es sorozatszámú dvd-t veszik ki stb... így nem lehet kavarás
De lényeg,hogy tényleg szépen megy és csak azokat adja ki kölcsönözhetőnek amiből van bent.
Tehát ha egy film 2dvd-n is megvan, akkor ha egyik kölcsönözve van akkor automatikusan a másik sorozatszámú filmet még ki lehet venni,ha az sincs bent akkor pedig meg sem jelenik a listán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest