- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter #3471 üzenetére
Megvan már megírtam és nagyon szépen működik állítja is.
Az volt a baj, hogy amikor belevettem a kolcsonzés táblát, ugye amikor "összekötöttem" őket akkor csak azokat írta ki, amiket már valaha kölcsönöztek ami nem volt jó, illetve amit fentebb írtam, hogy ha kölcsönzéshez veszem fel akkor nem lesz jó, mert ha egyszer visszahozták akkor 1re állítódik be az adott kölcsönzésnél a lejár érték, azonban ha kiveszik akkor nem az előző visszahozás íródik felül 0-ra hanem egy új, de a rendszer még mindig látja az előző 1est, így rossz értéket adva vissza.Adathordozóhoz tettem be, ami egyértelművé teszi az egészet így. Tehát az 1es sorozatszámú dvd-t veszik ki stb... így nem lehet kavarás
De lényeg,hogy tényleg szépen megy és csak azokat adja ki kölcsönözhetőnek amiből van bent.
Tehát ha egy film 2dvd-n is megvan, akkor ha egyik kölcsönözve van akkor automatikusan a másik sorozatszámú filmet még ki lehet venni,ha az sincs bent akkor pedig meg sem jelenik a listán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest