Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Megvan már megírtam és nagyon szépen működik állítja is.
Az volt a baj, hogy amikor belevettem a kolcsonzés táblát, ugye amikor "összekötöttem" őket akkor csak azokat írta ki, amiket már valaha kölcsönöztek ami nem volt jó, illetve amit fentebb írtam, hogy ha kölcsönzéshez veszem fel akkor nem lesz jó, mert ha egyszer visszahozták akkor 1re állítódik be az adott kölcsönzésnél a lejár érték, azonban ha kiveszik akkor nem az előző visszahozás íródik felül 0-ra hanem egy új, de a rendszer még mindig látja az előző 1est, így rossz értéket adva vissza.Adathordozóhoz tettem be, ami egyértelművé teszi az egészet így. Tehát az 1es sorozatszámú dvd-t veszik ki stb... így nem lehet kavarás

De lényeg,hogy tényleg szépen megy és csak azokat adja ki kölcsönözhetőnek amiből van bent.
Tehát ha egy film 2dvd-n is megvan, akkor ha egyik kölcsönözve van akkor automatikusan a másik sorozatszámú filmet még ki lehet venni,ha az sincs bent akkor pedig meg sem jelenik a listán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest