- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Sk8erPeter #3471 üzenetére
Megvan már megírtam és nagyon szépen működik állítja is.
Az volt a baj, hogy amikor belevettem a kolcsonzés táblát, ugye amikor "összekötöttem" őket akkor csak azokat írta ki, amiket már valaha kölcsönöztek ami nem volt jó, illetve amit fentebb írtam, hogy ha kölcsönzéshez veszem fel akkor nem lesz jó, mert ha egyszer visszahozták akkor 1re állítódik be az adott kölcsönzésnél a lejár érték, azonban ha kiveszik akkor nem az előző visszahozás íródik felül 0-ra hanem egy új, de a rendszer még mindig látja az előző 1est, így rossz értéket adva vissza.Adathordozóhoz tettem be, ami egyértelművé teszi az egészet így. Tehát az 1es sorozatszámú dvd-t veszik ki stb... így nem lehet kavarás
De lényeg,hogy tényleg szépen megy és csak azokat adja ki kölcsönözhetőnek amiből van bent.
Tehát ha egy film 2dvd-n is megvan, akkor ha egyik kölcsönözve van akkor automatikusan a másik sorozatszámú filmet még ki lehet venni,ha az sincs bent akkor pedig meg sem jelenik a listán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest