- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
adika4444 #19038 üzenetére
Így értem. Igazából, ezt Ajaxxal is meglehet csinálni ha ügyes vagy
"mennyire terhelné meg a webszerót ha pl. egy oldalra (ahol 25 hsz-t jelenítek meg (már ha van annyi)) minden hsz-hez csinálnék hash-t, és azt küldeném get-tel." - csak akkor döglik bele, ha rosszul csinálod.
Alapból nem a titkosítás a cél, hanem egy egyszerű hash sztring generálása. Az MD5 elég gyors, de az egyik leggyorsabb CRC32 (de tényleg cask a hash generálás a cél)
Hát, nézd... 10.000-es Loopban a CRC32 metódus 0.03 másodperc alatt végez, szóval 25-ös loopban, ez jelentősen kisebb, az MD5-re meg 0.07-et látok kiírva természetesen itt is 10.000 loop.
"A post nem játszik, erre rájöttem mert azt jelölőnégyzetezgetéshez használom, hogy több hsz-t is lehessen egyszerre (jelenleg csak) törölni."
Hát szerintem jobb, lenne azt az egész felületet újratervezni. Ne haragudj az őszinteségemért, de ez így nagyon nem jó megoldás, és most nehéz is javítani rajta. Túl van tolva szerintem a kontrollok kezelése."Pedig úgy lenne a legjobb, hogy lenne a nagy űrlap ahol be lehetne jelölgetni a kommenteket és minden kommenthez kisűrlap (for ciklus) ahol az id-t letárolom rejtve majd submit-tal elküldöm."
De, lehet, lásd Symfony keretrendszer, beágyazott kollekciók. Egyébként meg ja, ezt kellene csinálnod, esetleg Ajaxxal.Jól gondolom, hogy nem használsz PHP-s keretrendszert?
Én Symfony-val vagy Yii-vel elég egyszerűen megtudnám csinálni.Én a te helyedben, a nagy űrlapos megoldást választanom, ahogy írtad. Hosszabb távon is jobban jársz, főleg ha később kell még hozzá nyúlni, módosítani valamit a felületen, vagy ezen a logikán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest