Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• adika4444

addikt

válasz Lacc #19041 üzenetére

Értem... Akkor a hash készítés nem lesz egy nehéz történet... Az milyen ötlet lenne ha nem is hashelnék hanem csak ellenőrizném hogy létezik-e a topic, és a hsz amire megy a válasz?
    Ahogy látom itt PH!-n sincs túlbonyolítva. Csak a topicot, hogy mire megy a válasz (ha válasz) és az url-t tartalmazza hogy hová küldjön vissza...

A felület nem egy nagy durranás jelenleg, így újratervezéssel sincs nagy gond... Hogy lenne érdemes megoldani?

Symfony meg ez a keretrendszeres dolog nekem magas, és ezért ilyesmit nem használok...
    HA nagyűrlapozok akkor viszont marad az a törlési megoldás egy adott hsz-re hogy delete.php?comment=x, és itt is az a gond hogy könnyen lehet manipulálni. Vagy ha ellenőrzöm a topikot és a hsz-t akkor is. De itt mondjuk ellenpélda hogy olyat rakok csak be adminnak akiről feltételezem hogy nem tervezi szétlökni a fórumot... Vagy csak elrejteni tudja a kommentet amit meg én tudok törölni vagy visszaállítani...

Ajax-xal hogy lehetne megoldani?

Új hozzászólás Aktív témák