Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Az megvan, hogy hogy működik a Vagrant, nem az a lényeg.
Vannak a Wordpress lokális fájljai: /Home/www/VVV/www/projektneve/htdocs
a Home/www/ mappa nem webszerver, csak egy mappa aminek én adtam a www nevet. A 'VVV' a 'Varying Vagrant Vagrants' nevű environment helye (a neve tényleg hülye), abban van a vagrantfile, etc. Az abban lévő www mappa a projektek mappája, azt szinkronizálja a Centos virtuális géppel.
Tehát a virtuális gépben /www/projektneve/htdocs a Wordpress telepítés elérési útja.
A problem az, hogy én a Virtuális gép sync mappájától (/Home/www/VVV/www/) függetlenül egy teljesen másik mappában (/Home/www/pluginneve/) akarom tárolni a projektem fájljait úgy, hogy azok folyton szinkronban legyenek a virtuális gép sync könyvtárán belül lévő Wp telepítés plugins mappájával. (/Home/www/VVV/www/Projektneve/htdocs/wp-content/plugins/). Ezt meg tudom oldani egy symbolic link-el ugye, de a kérdésem arra irányult, hogy ha már a PHPstorm külön megkérdezi, hogy hol a WP telepítésem amihez a plugint akarom fejleszteni, akkor ez bele van-e építve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest