Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Hogy mi van?!
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az."A tanacsotokat kovetve letrehoztam egy uj HTML fajlt, aminek .php kiterjesztest irtam a vegere."
Igazából nem értem, minek emelted ki a két félkövérített szót.
Ha a fejlesztőkörnyezetben mondjuk véletlenül vagy direkt stylesheetet hozol létre (CSS-fájlt), és utána a fájlkezelőben megváltoztatod ezt a fájlt úgy, hogy a .css-kiterjesztés helyett .php-t írsz a végére, majd beleírsz ebbe a fájlba egy PHP-kódot (persze a <?php azért minimum legyen benne), az is tökéletesen kell, hogy működjön."(Es itt megjegyeznem, hogy direkt kerdeztem hogy ha html fajlt nyitok, akkor miert kell .php-t irni a vegere, es miert nem jo ha php fajlt nyitok, es annak a vegere irom be a .php-t)"
Heh? Erre lásd előbbi bekezdésem."Tehat en most ugy hiszem, hogy amikor megkerdeztem hogy nem -e hulyeseg az hogy a megnyitott html fajlt mentem el .php kiterjesztessel, akkor jogos volt a gyanum, miszerint igen is hulyeseg volt"
Sajnos a gyanúd alaptalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát szerinted most az számít, hogy a fájlt miben hoztad létre, és konkrétan a PHP Stormnak melyik beállításai alatt?
Teljesen mindegy. Akár Notepadben is létrehozhattad volna a .php-kiterjesztésű fájlt, amíg a kód megfelelő benne. Nagyon valószínű, hogy valami mást csináltál, amitől helyrejött, mondjuk úgy tűnik, már sosem fogunk rájönni, mi volt az.