Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nem értek egyet, azon kívül, hogy tök alap lépésekben le van írva, még az is, hogyan különül el a PHP kód a HTML-től, egyáltalán mi az hogy nyitó meg záró tag. Ezen felül csak példaképp, az if elág is részletesen le van vezetve. Szerintem ha valaki profi más programnyelvben, annak nem kell magyarázni mi az az if.
Nem gondolnám, hogy van tutorial, ami ettől alapabb szintről indul. Más tészta, hogy összefüggő példák nem igazán vannak, de ha megismerkedett az alapokkal majd keres a neten. -
honda 1993
senior tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
hat,igaz ami igaz, jo lenne valami szajbaragosabb igy kezdes keppen

ezt az oldalt most talaltam.
http://jegember.uw.hu/php/2.html
ha innen tanulok azzal nem "Ártok" magamnak ?
mivel meg hulye vagyok hozza,igy nem tudhatom hogy mennyire erdemes az ott leirtak alapjan tajekozodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem gondolnám, hogy van tutorial, ami ettől alapabb szintről indul. Más tészta, hogy összefüggő példák nem igazán vannak, de ha megismerkedett az alapokkal majd keres a neten.