- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane #15965 üzenetére
Nem értek egyet, azon kívül, hogy tök alap lépésekben le van írva, még az is, hogyan különül el a PHP kód a HTML-től, egyáltalán mi az hogy nyitó meg záró tag. Ezen felül csak példaképp, az if elág is részletesen le van vezetve. Szerintem ha valaki profi más programnyelvben, annak nem kell magyarázni mi az az if.
Nem gondolnám, hogy van tutorial, ami ettől alapabb szintről indul. Más tészta, hogy összefüggő példák nem igazán vannak, de ha megismerkedett az alapokkal majd keres a neten.
-
honda 1993
senior tag
válasz
fordfairlane #15965 üzenetére
hat,igaz ami igaz, jo lenne valami szajbaragosabb igy kezdes keppen
ezt az oldalt most talaltam.
http://jegember.uw.hu/php/2.html
ha innen tanulok azzal nem "Ártok" magamnak ?
mivel meg hulye vagyok hozza,igy nem tudhatom hogy mennyire erdemes az ott leirtak alapjan tajekozodni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged