- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
19.Norbika
tag
válasz
honda 1993 #15966 üzenetére
Nem néztem át teljesen, de sok félrevezető dolog van benne, illetve erősen hiányos. Sok dolog nincs elmagyarázva, csak hogy az a bizonyos valami van és annyi. Pl.: POST,GET hiányos átbeszélése, mi is folyik egyáltalán a háttérben, legalább nagyobb vonalakban, mi is az a szuperglobális, ha már megemlíti. Aztán empty és isset függvény teljes összemosása, stb
$kutyánk1->SúlyVáltozik(50); -> Az ilyenért meg egyenesen ütni kéne az embert.
http://jegember.uw.hu/php/vid/vid6.htm
Oktató videó és példa kód, ami hibás.
Egy kis leleményességgel legalább 20 magyar könyvet tudsz leszedni a netről "ingyen". Szerintem még a legrosszabb magyarra fordított könyv is ezerszer jobb mint egy ilyen katyvasz.
-
fordfairlane
veterán
válasz
honda 1993 #15966 üzenetére
Rövid bevezetőnek talán ez is elmegy.
Esetleg nézd meg ezt, a PDF változat ingyen letölthető:
Csak a könyv második része foglalkozik a PHP alapú szerveroldali programozással.
Én ugyan csak a Drupal könyvet olvastam tőle, de az korrektül megírt, korrektül összeszedett, és felépített anyag. Látszik, hogy olyan ember készítette, aki tanít is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged