Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Peter Kiss #13545 üzenetére

"Hiába raknak a Drupal alá Symfony2-t, amíg "bizonyos kódrészletek kompatibilitási okokból megmaradnak", magyarul a szarkupacból egy egész halom lesz. Nice move."
    Jól van, látom rettenetesen sok értelme volt megírnom az előző bőbeszédű, lehetőleg a korábbinál jóval produktívabb, inkább alátámasztást célzó hozzászólásomat. jól van A lényege az előzőnek igazából pont az volt, hogy "csak azért is" indokból ne szarozzunk le egy rendszert, úgy beállítván, hogy "én úgyis sokkal szebbet, jobbat írnék". Lehet, hogy nem csak az általad írt csodarendszerekkel oldhatók meg webfejlesztési feladatok. Bocs, ha ezzel letörtelek. :( (Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
    Nem gondoltam volna, hogy egy érvre, amit direkt én hoztam fel, mint negatívumot, egyből lecsapsz, mint gyöngytyúk a takonyra. :DD De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.

Egyébként megkérhetnénk Parciékat, hogy tegyék egyszerűbbé a fórumozásodat, random generáljanak neked a szar/fos/nevetséges/dilettáns/gyökér/idióta/hülye/értelmetlen/komolytalan/ócska/... szavak valamelyikéből egyet a textarea-ba új hsz. megírásakor, hogy neked csak a mondatba ágyazás legyen a dolgod. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés