- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #13545 üzenetére
"Hiába raknak a Drupal alá Symfony2-t, amíg "bizonyos kódrészletek kompatibilitási okokból megmaradnak", magyarul a szarkupacból egy egész halom lesz. Nice move."
Jól van, látom rettenetesen sok értelme volt megírnom az előző bőbeszédű, lehetőleg a korábbinál jóval produktívabb, inkább alátámasztást célzó hozzászólásomat.A lényege az előzőnek igazából pont az volt, hogy "csak azért is" indokból ne szarozzunk le egy rendszert, úgy beállítván, hogy "én úgyis sokkal szebbet, jobbat írnék". Lehet, hogy nem csak az általad írt csodarendszerekkel oldhatók meg webfejlesztési feladatok. Bocs, ha ezzel letörtelek.
(Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
Nem gondoltam volna, hogy egy érvre, amit direkt én hoztam fel, mint negatívumot, egyből lecsapsz, mint gyöngytyúk a takonyra.De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.
Egyébként megkérhetnénk Parciékat, hogy tegyék egyszerűbbé a fórumozásodat, random generáljanak neked a szar/fos/nevetséges/dilettáns/gyökér/idióta/hülye/értelmetlen/komolytalan/ócska/... szavak valamelyikéből egyet a textarea-ba új hsz. megírásakor, hogy neked csak a mondatba ágyazás legyen a dolgod.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest