- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #13503 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem állok szemellenzősen a dologhoz. A végigcseszik az oldalakat pedig pont egy joomlás példára írtam amúgy.
Nekem ahhoz hogy hatékony legyen a Drupalban nagyon sokat kellene tanulnom a működését, jelenleg mivel erre nincs időm, nyilván nem érné meg egy percet sem belefeccölni. Erre mondtam hogy a szentgrálja mindenkinek megvan, neked ez, nekem meg a saját kis szarom.
Viszont ha van egy linked hogy tudok marinéni egszerűségű admint kirakni az jó lenne, legalább segítenék az oldal használatában amiről lejjebb beszéltem
"Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom."
Szerintem senki nem mondta hogy nem megoldható csak azt hogy lehet egyszerűbb egy direkt erre a célra összerakott rendszer, legalábbis én így értettem. És szerintem a 100%-ban saját kódodat is sokkal könnyebben módosítod, tehát igen rugalmasabb vagy vele mint pl egy modullal amiben ha hiba van először meg kell nézned mi a baja, megismerni hogy működik, aztán javítani, míg saját kódban egyből tudod hol a hiba, gyakorlatilag így az azonnal javítható. Szerintem a többiek is valami hasonló módon közelítik ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest