Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Coyot

őstag

válasz Sk8erPeter #13503 üzenetére

Szerintem egyáltalán nem állok szemellenzősen a dologhoz. A végigcseszik az oldalakat pedig pont egy joomlás példára írtam amúgy. :)

Nekem ahhoz hogy hatékony legyen a Drupalban nagyon sokat kellene tanulnom a működését, jelenleg mivel erre nincs időm, nyilván nem érné meg egy percet sem belefeccölni. Erre mondtam hogy a szentgrálja mindenkinek megvan, neked ez, nekem meg a saját kis szarom.

Viszont ha van egy linked hogy tudok marinéni egszerűségű admint kirakni az jó lenne, legalább segítenék az oldal használatában amiről lejjebb beszéltem:)

"Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom."

Szerintem senki nem mondta hogy nem megoldható csak azt hogy lehet egyszerűbb egy direkt erre a célra összerakott rendszer, legalábbis én így értettem. És szerintem a 100%-ban saját kódodat is sokkal könnyebben módosítod, tehát igen rugalmasabb vagy vele mint pl egy modullal amiben ha hiba van először meg kell nézned mi a baja, megismerni hogy működik, aztán javítani, míg saját kódban egyből tudod hol a hiba, gyakorlatilag így az azonnal javítható. Szerintem a többiek is valami hasonló módon közelítik ezt meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés