- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lordjancso #12812 üzenetére
Jogos, ha HTML-t is engedek nekik tárolni, akkor problémás lenne.
Viszont sima user ezen az oldalon nem tárolhat HTML kódot. Ha linket engedek esetleg neki, akkor BBCode lesz a megoldás. HTML esetemben kizárólag az Admin felületre jogosultak (én) tárolhatnak majd.
Nekem a névhez, loginhoz, más egysoros mezőhöz kell csak megoldás meggátolni a kódok beírását.
Ugyan JS-el nem engedek beírni csak megfelelő karaktereket, de tudjuk, hogy az csak ijesztésnek jó. -
DeltaPower
addikt
válasz
lordjancso #12812 üzenetére
Arra ott van a strip_tags, én a felhasználónévre írtam lehetséges megoldást. Mondjuk a strip_tags se elég magában, ha teljesen biztosra akarsz menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Milyen notebookot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest