- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Használtam a 4-es PHP-t annak idején, amikor elkezdtem tanulni, sőt, első könyvem a hogyan tanuljunk blabla sorozatból erre a verzióra vonatkozott. De ez miért számít?
"ha egy átlagos típusos nyelv lett volna a kezdetektől akkor lehet nem jut el idáig"
De mi számít "átlagos típusos nyelvnek"?"Amugy mióta fejleszti közösség a PHP-t? Ez azért nem Drupal."
Nem azt írtam, hogy Drupal-szerűen fejlesztik, de egyébként a Drupalnál sem úgy működik, hogy valaki fogja, és csak úgy felülír egy modult...az elég gáz lenne. Egy modulfejlesztésbe is be kell kapcsolódni, felvesznek maintainerek közé, stb. Persze saját tákolt modulokat büntetlenül lehet publikálni, sajnos futottam már bele olyan modulba, aminek a kódjától majdnem elhánytam magam.
Azt írtam, hogy a PHP mögött óriási közösség áll, így sok helyről érkezhetnek bug reportok, javaslatok a megoldásra, stb.
Egyébként a PHP open source, azért azt vágod, remélem.Az tény, hogy a PHP 5 számtalan újítást hozott, de ebben szerintem mindannyian egyetértünk, ez nem is volt vitatéma.
Amúgy lehet, hogy a típustalanság volt valóban az oka, amiért elkezdett rohamosan terjedni, de sztem ez önmagában kevés lett volna.==============
(#12123) Speeedfire :
"Az hogy valaki nem írja a funkció elé, hogy miket vár és mi a visszatérési érték a későbbi kód újrahasznosítás miatt megértem. Én is ki szoktam kommentezni előtte és leírom szépen. De ez ettől még nem gányolás."
Nem tom, most lehet, hogy itt elbeszélünk egymás mellett.
Amit én mondtam, hogy a típustalanság az egyszerűségével együtt nagyon káros lehet, jó kis teret ad a wanna-be-developereknek a gányolásokra, meg ezerszer nehezebb a kódokat debuggolni is, ráadásul a kódból nehéz automatizáltan kihozni valamit, erre még párszáz hsz.-szel korábban említettem a SOAP-os szívást, ahol számítanak a típusok, és milyen jó lenne, ha WSDL-t egy kattintással lehetne gyártani egy PHP-kódból is, ahogy akár C#-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest