- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blacee
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11779 üzenetére
(#11779) Sk8erPeter,
Köszi a segítőkészségedet, de az utóbbi linkjeid tartalmát már "átnyálaztam" rég. Egyébként azok a doksik nagyon hasznosak, de az ott lévő beállítások nálam OK-k, és nem is térnek ki az én problémámra. Biztos, hogy jó az általam írt PHP kód, mert kipróbáltam ultrawebes tárhelyen és ott futtatva csont nélkül működik a date() függvény.
Biztos, hogy OpenWRT-s konf-oknál keresendő a megoldás. Nyomozok tovább, de ha esetleg belebotlasz ilyen infoba, jelezd légyszi'! Köszi
Üdv.: BLacee
-
pvt.peter
őstag
válasz
Sk8erPeter #11779 üzenetére
Szia!
Nem lesz éles helyzetben használva a kód.
Csupán ötletelés szempontjából van ez a feladat, és amit leírtam, annál jobbat/hatékonyabbat erre nem tudok mondani, ezért is fordultam az itteni szakértőkhöz.
És igen, a jelenlegi modell szerint NULL értékékek lennének a megfelelő helyeken :/
Tlképpen röviden összefoglalva van egy tábla, amit oszlopokkal szeretnék bővíteni.A valós életben ezt úgy kell elképzelni, hogy:
Van egy űrlap mely egy felhasználó adatait képes felvinni egy adatbázisba.
Név, lakcím, telefonszám.
A 3. adat felvitele megtörtént, közben a tábla is létre lett hozva.
Majd úgy döntünk, hogy az űrlapon a már 3 meglévő adatot még 1 -gyel bővítjük, pl. anyja neve.
Így a következő felhasználónál már 4 adat lenne rögzítve.
Az előző usernél pedig az anyja neve NULL érték lenne.
Ez lenne a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 256GB ÚJSZERŰ Euronics vásárlás Garancia 2027.05.24-ig
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest