Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
blacee
üzenetére
"Unknown package 'zoneinfo-europe'
Nem találja szegényke. Ő ugyanis a vargalex.uw.hu -ról rántja le a csomagokat, és azok közt nincs."
Ez azért furcsa, mert itt látom a listázásban a csomagot:zoneinfo-europe_2011n-1_ar71xx.ipk
Szóval nem nagyon értem, miért nem találja. Más package source-t (mirrort) beállítva (akár ezt) sem működik ennek telepítése?
==========
(#11805) Athlon64+ :
"Lehet ilyet osztály nélkül is?
"
Nyilván költői volt a kérdés, de mindent lehet procedurálisan is, semmi katasztrófa nem történik akkor sem (bár tudom, hogy szerinted aki nem csak és kizárólag OOP-ben kódol, az egy baromarcú), csak akkor elveszti az osztályok használatának rugalmasságát, a könnyebb kezelhetőséget, esetleg áttekinthetőbb kódot. De önmagában az, hogy OOP a kód, az nem garantálja az áttekinthetőséget, jó kódot, a gányolás elkerülését; ahogy ugyanígy az is igaz, hogy procedurálisan is lehet szép kódot írni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
blacee
üzenetére
Most kicsit keresgéltem, ezt találtam:
[link]运行网站 错误解决
- ezzel a mondattal mondjuk nem teljesen értek egyet
Na, de komolyra fordítva:
elvileg ez kellhet még neked:opkg install zoneinfo-core zoneinfo-europe
aztán
vi /etc/config/system
itt beállítod a megfelelő timezone-t:
Europe/BudapestNincs személyes tapasztalatom vele, de így leírás alapján elvileg ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"