Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szia!
Ha csak alap dolgokra kell, a Joomla jó - igaz csak egyszer építettem fel benne egy weboldalt félig-meddig, szóval nem túl mérvadó vélemény, mégis az előnyét az egyszerűségében látom, hiszen a Drupal sokkal összetettebb.
Azt hallottam - hozzáértőtől -, hogy a Drupal biztonságosabb. Ami még a Drupal mellett szól, hogy nekem jobban tetszik.
Viccet félretéve, sokkal jobb felhasználókezelés - hiszen annyi felhasználó csoportot tudsz létrehozni, amennyit akarsz, a tartalmak megtekintését is tudod ezek alapján szabályozni stb. Úgy általában, sokkal rugalmasabbnak találtam, mint a Joomlá-t.
Amikor legutoljára használtam jQuery-t benne (v6), akkor csak az 1.4.2 verzióval ment, de lavalamp menü működött. Azt hiszem, a 7-es verzió már újabb jQueryt is támogat.Mondjuk az nem világos, Neked miért lenne CMS-re szükséged, simán megírsz mindent kapásból, nem?!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viccet félretéve, sokkal jobb felhasználókezelés - hiszen annyi felhasználó csoportot tudsz létrehozni, amennyit akarsz, a tartalmak megtekintését is tudod ezek alapján szabályozni stb. Úgy általában, sokkal rugalmasabbnak találtam, mint a Joomlá-t.