- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #6174 üzenetére
Nem tudok sajnos, angol cikkekből szedtem össze. A weblaboron nézz körül, de figyelj oda az időpontokra, a régi cikkek könnyen lehet, hogy elavultak mostanra.
@Inv1sus: ha kivárod az RC-t, máris jó vagy - onnantól még a belső működés változhat, de az API fix - azaz érdemes elkezdeni tanulni. Én is arra várok a komolyabb elmerülés előtt.
@Brown ügynök: twig, érdekes kérdés. Nekem szimpatikus, olvasgattam leírásokat a héten és remek dolgokat tud. Olvasd át a dokumentációját és meglátod. Ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőséged a php-t használni, mint template-nyelv: valahogy úgy fognak kinézni a template nevek, hogy HelloBundle:hello.html.twig. Melyik bundle melyik actionja, mi a kimeneti formátum, és melyik renderert használja. Ha a végén twig helyett php-t írsz, máris azzal fogja értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest