- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Hát az aáll a legközelebb az igazsághoz hogy nem, már nem megy semmi.
Évekkel ezelőtt talán ment de már semmire nem emléxem se html-ből se phpból javat meg sosem tudtam csak annyira amennyira Java1-ből meg kellett tanulni (konzolos parancsok)...
Meg mendomom őszintén azt hittem ,hogy ez tényleg párperces ujjgyakorlat annak aki ért hozzá és sajnos idő hiányában nem nagyon szeretnék elszenvedni vele kb 1 napot mire kiollózom google-el a példa php-kből, javaszkriptekből a nekem megfelelő sorokat. (már 2*2 órát szenvedtem vele, de semeddig sem jutottam)
Szóval kérem szépen ha valaki ''megszán'' egy kicsit, kérem, hogy komplettsegítségben részesítsen! Igazából az sem számít, hogy php-ből vagy JS-ből van az az oldal megnyitva, vagy átirányítva a lényeg hogy menjen, az sem zavar, hogy megfogja a böngésző mint popup, majd letiltom erre az oldalra a lényeg hogy menjen!
Mégegyszer nagyon köszönöm az eddigieket is, a továbbiakat pedig előre is!
Üdv
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest